Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Ξες τι με περιορίζει στο παίξιμο, έβαλα την κάμερα στο headstock και παίζω ρομποτικά. Θα την βάλω κάπου πιο δίπλα να μπορώ να κουνιεμαι χωρίς να φοβάμαι μήπως πάθει ίλιγγο ο θεατής Πολύ Ωραία είναι η γωνια λήψης σου . Κράτα την και βάλε ένα τριποδα στην καμερα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Αν μπορείς να ξαναπαίξεις το σόλο από την αρχή, βάλε πολύ περισσότερο gain, να είναι πιο ταιριαστό αποτέλεσμα. Δοκίμασε να ξεκινήσεις με bridge μαγνήτη και ένταση στο 7-8 και στη συνέχεια που δυναμώνει το πας στο 10. 1 Γιώργος
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, Nekkon είπε αν θέλετε μου λέτε τι να διορθώσω πριν το κάνω δημόσιο Νομίζω ότι ή είναι ξεκούρδιστη η κιθάρα σου ή κάτι λάθος συμβαίνει με το bt 1
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 Lucky 13.wav Και κάτι πιο ρομαντικό Your browser does not support the HTML5 audio tag Lucky 13.wav Lucky 13.mp3 2 Never give up!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ωραίο backing track και πολύ ωραία το διαχειρίστηκες. Έκανα και εγώ μια δοκιμή Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesstrat.mp3 Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου 2024 από gkourmoul1 2 Γιώργος
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 59 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ωραίο backing track και πολύ ωραία το διαχειρίστηκες. Έκανα και εγώ μια δοκιμή Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesstrat.mp3 3.44 MB · 32 downloads Ε ναι ρε φίλε ήθελε Strat. Ωραίο tone 1 Never give up!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ε ναι ρε φίλε ήθελε Strat. Ωραίο tone έδωσες τη στρατ και πήρες κιθάρα όνειρο, αλλά στρατ δεν έχεις…. 1 Γιώργος
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2024 17 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε έδωσες τη στρατ και πήρες κιθάρα όνειρο, αλλά στρατ δεν έχεις…. Κάτσε μη βιάζεσαι, κάτι ζαχαρωνουμε 1 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση