Nekkon Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2024 21 λεπτά πριν, LK είπε Μπά , σχεδόν τα πάντα έχει ο slash από κιθαρες στη συλλογή του. Ζωντανά τον έχεις δει με κάτι άλλο εκτός από Les Paul και BC Rich; Never give up!
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2024 7 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ζωντανά τον έχεις δει με κάτι άλλο εκτός από Les Paul και BC Rich; Ζωντανά δεν τον έχω δει ποτέ Καλά , εκεί έχει endorsement λογικό. Αλλά μετά πάει σπίτι και παίζει με Tele 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nekkon Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2024 2 λεπτά πριν, LK είπε Ζωντανά δεν τον έχω δει ποτέ Καλά , εκεί έχει endorsement λογικό. Αλλά μετά πάει σπίτι και παίζει με Tele 1 Never give up!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Your browser does not support the HTML5 audio tag ibanezjamslo.mp3 Εδώ παίζω με άλλον ήχο (soldano), πιο ζουμερό σε σχέση με εκείνον στο προηγούμενο μου ποστ (jcm800). Επίσης, εδώ προσπαθώ να κάνω πιο εντονο vibrato, στυλ 80s. Θέλω δουλειά ακόμα.... 3 Γιώργος
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Θέλω δουλειά ακόμα.... Γ@μεί 1
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Your browser does not support the HTML5 audio tag ibanezjamslo.mp3 3.02 MB · 50 downloads Εδώ παίζω με άλλον ήχο (soldano), πιο ζουμερό σε σχέση με εκείνον στο προηγούμενο μου ποστ (jcm800). Επίσης, εδώ προσπαθώ να κάνω πιο εντονο vibrato, στυλ 80s. Θέλω δουλειά ακόμα.... Και αυτό είναι ampero; Never give up!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, Nekkon είπε Και αυτό είναι ampero; φυσικά. όλα είναι αμπέρο πλέον. Παίζω με πετάλια σε 2-3 καθαρούς ενισχυτές ή -όπως εδώ- εχω 3-4 βρώμικούς ενισχυτές και τους σπρώχνω με tube screamer. Γιώργος
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Εριξα λιγο ερωτα κι εγω Your browser does not support the HTML5 audio tag Space Rock Ballad MASTER001.mp3 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Αυτό έχει γίνει το αγαπημένο μου thread, ΤΕΛΟΣ Never give up!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2024 Δεν ήξερα ότι ένα σόλο θα μπορούσε να εξελιχθεί τόσο ωραία. Απλά απίστευτο! 1 1 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση