ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, manosx είπε @vrasidas27 βρε συ, δικιο έχει ο Μανούσος... Πάρε μια αρχαϊκή Λέλε αλλά, ΑΛΛΑ, λέγω! ΜΗ λησμονήσεις το ταγιέρ, εεεεε, κοστούμι γραβάΝΤα (πάντα μέσα απο το σακάκι, ρυθμισε την να τελειώνει κάπου μεταξύ των δύο μαγνητών). Ο ήχος των μιουτηντ νοτων και τα τα φρουτ παντς ελεκτροχαρμονιξ θα είναι ντιβάνι (= το divine στα Τελελέδικα, να μιλάμε και καμιά αρχαϊκή ξένη γλώσσα) , και ειδικά ο θόρυβος θα είναι στα -120db της κλίμακας σφίχτερ. Όλα είναι στην γραβάΝΤα, Βρα, καλού κακού πάρτην από ίνες μέηπλ σίροπ να είσαι ρέντης για τα πάντα. Επεξεργασμένο 25 Ιουλίου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, Freedom είπε @vrasidas27 Όλα είναι στην γραβάΝΤα, Βρα, καλού κακού πάρτην από ίνες μέηπλ σίροπ να είσαι ρέντης για τα πάντα. Συναδελφος οδοντίατρος? 2 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 @manosx ποζερια εξευγενισμένη, ενηλικιωμενο με σουηδικές κ Σαηξ πινελιές. Έτσι δε θα βγαινα στη σκηνή ούτε 87 να είχαμε κ να ετοιμαζόμασταν να σηκώσουμε την τιρινινοκουπα 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Jet72 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε την τιρινινοκουπα Αυτό θέλει κρατικό βραβείο ποίησης τουλάχιστον. Η αμεσότητα του δημιουργού και ο τρόπος που το νόημα περνά στον δέκτη. Απίθανος! 3 1
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Jet72 είπε Αυτό θέλει κρατικό βραβείο ποίησης τουλάχιστον. Η αμεσότητα του δημιουργού και ο τρόπος που το νόημα περνά στον δέκτη. Απίθανος! Βιώματα... Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε @manosx ποζερια εξευγενισμένη, ενηλικιωμενο με σουηδικές κ Σαηξ πινελιές. Έτσι δε θα βγαινα στη σκηνή ούτε 87 να είχαμε κ να ετοιμαζόμασταν να σηκώσουμε την τιρινινοκουπα Ας αρχισουνε να πεφτουν τα φραγκα και σε λεω εγω. Φρακο θα βαλεις! 1 με σήμα το μπιφτέκι
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ας αρχισουνε να πεφτουν τα φραγκα και σε λεω εγω. Φρακο θα βαλεις! Αν είναι να με πληρώσει κάποιος για να φορέσω σπαντεξ κ να κάνω περμανάντ με ανταύγειες για να μ'ανεβασει στη σκηνή, είναι πολύ πιθανότερο αυτή η σκηνή να είναι το Δελφινάριο παρά το ουισκεη-α-γκο-γκο αςουμε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αν είναι να με πληρώσει κάποιος για να φορέσω σπαντεξ κ να κάνω περμανάντ με ανταύγειες για να μ'ανεβασει στη σκηνή, είναι πολύ πιθανότερο αυτή η σκηνή να είναι το Δελφινάριο παρά το ουισκεη-α-γκο-γκο αςουμε Ξεκινάω καμπάνια για έρανο για να σε θαυμάσουμε! Ολα τα εξοδά σου θα καλυφθουν...ολα, εκτός απο τις κάλτσες στο επίμαχο σημείο, έτσι? Μην πέσει έξω η επιχείρηση ασούμε... Και τώρα αν μου επιτρέπεις, σας αφηνω, μιλάω με Βραζιλία, σε κλείνω για Μαρακανά αγορίνα... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αν είναι να με πληρώσει κάποιος για να φορέσω σπαντεξ κ να κάνω περμανάντ με ανταύγειες για να μ'ανεβασει στη σκηνή, είναι πολύ πιθανότερο αυτή η σκηνή να είναι το Δελφινάριο... Κοίτα να το κλείσεις από τώρα για τον Οκτώβριο, γιατί ο συνάδελφος με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να το κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα. 1 Specs talks, Mgs walks
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Κοίτα να το κλείσεις από τώρα για τον Οκτώβριο, γιατί ο συνάδελφος με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να το κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Μα δεν κατάλαβες .... Αυτος θα είναι ο εργοδότης μου... 20 λεπτά πριν, Freedom είπε Και τώρα αν μου επιτρέπεις, σας αφηνω, μιλάω με Βραζιλία, σε κλείνω για Μαρακανά αγορίνα... Εγώ σου επιτρέπω, αλλα όπως είδες μ'εχει προσλάβει άλλος ... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση