Eliot1988 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Αρχή Διαλόγου είπε Ίσως μπορούν να σου προτείνουν κάτι οι πιο έμπειροι ή κάποιος mod. Eγώ θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νήμα για γενικές ειδήσεις και να το πεις πχ metalstories ή μετονομάζεις το παρόν νήμα. Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα?
Άγιος Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ σαν πιο έμπειρος θα έλεγα ότι η δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ αξίζει δικό της θέμα Επεξεργασμένο 19 Ιανουαρίου 2024 από Άγιος 1 kavagio for strings
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Eliot1988 είπε Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα? Με πιάνεις εξαπίνης. Δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ρώτησε κάποιον mod ή τον admin
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, Eliot1988 είπε Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα? βαλε το στην κατηγορία «δελτία τύπου» Γιώργος
Eliot1988 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε βαλε το στην κατηγορία «δελτία τύπου» Ωραια τα λεμε εκει λοιπον!!! Θελω εντυπωσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση