Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Εγώ σου επιτρέπω, αλλα όπως είδες μ'εχει προσλάβει άλλος ... Πες στον εργοδότη σου να κλείσει το Μαρακανά μετά το Δελφινάριο, δίπλα είναι... delfi.mp4 1 Specs talks, Mgs walks
Eliot1988 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Η ερμηνεία του Rime of the Ancient Mariner των Iron Maiden και οι στίχοι στα Ελληνικά! 1
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 2 all this has happened before and will happen again
Eliot1988 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 https://metalstories.gr/iron-maiden-o-ippeas/ Η Ιστορια πισω απο το Trooper των Iron maiden!! περιμενω σχολια!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, Eliot1988 είπε Η Ιστορια πισω απο το Trooper των Iron maiden!! Λίγο πολύ γνωστή ιστορία, η επέλαση της ελαφράς ταξιαρχίας και το ένδοξο τέλος της. Αλλού είναι τα νέα: 21 Ιουλίου έρχεται το φιλαράκι σου, ο Dickinson, στο Release Athens. Αν και δεν ξέρω το play list, νομίζω ότι παίζει μόνο τα δικά του. 1 all this has happened before and will happen again
Eliot1988 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λίγο πολύ γνωστή ιστορία, η επέλαση της ελαφράς ταξιαρχίας και το ένδοξο τέλος της. Αλλού είναι τα νέα: 21 Ιουλίου έρχεται το φιλαράκι σου, ο Dickinson, στο Release Athens. Αν και δεν ξέρω το play list, νομίζω ότι παίζει μόνο τα δικά του. Ναι ερχεται μαζι θα ειναι και οι Judas Priest! Αξιζει αυτο το διδυμο να το παρακολουθησει κανεις!
Eliot1988 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 https://metalstories.gr/pro-christou-oles-oi-leptomereies-gia-tin-diskografiki-epistrofi-ton-rotting-christ/ Προ Χριστού: Όλες οι λεπτομέρειες για την δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ Επιτελους αναμενουμε με μεγαλη περιέργεια!
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, Eliot1988 είπε https://metalstories.gr/pro-christou-oles-oi-leptomereies-gia-tin-diskografiki-epistrofi-ton-rotting-christ/ Προ Χριστού: Όλες οι λεπτομέρειες για την δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ Επιτελους αναμενουμε με μεγαλη περιέργεια! Δε νομίζεις ότι μπορεί να χαθεί η είδηση όταν τη βάζεις σε άσχετο νήμα?
Eliot1988 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Δε νομίζεις ότι μπορεί να χαθεί η είδηση όταν τη βάζεις σε άσχετο νήμα? που να την βαλω? απλα δεν θελω να ανοιξω νεο νημα, αυτο το νημα το ειχα ανοιξει εγω πριν καιρο....δεν θελω να κανω σπαμ...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Eliot1988 είπε που να την βαλω? απλα δεν θελω να ανοιξω νεο νημα, αυτο το νημα το ειχα ανοιξει εγω πριν καιρο....δεν θελω να κανω σπαμ... Ίσως μπορούν να σου προτείνουν κάτι οι πιο έμπειροι ή κάποιος mod. Eγώ θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νήμα για γενικές ειδήσεις και να το πεις πχ metalstories ή μετονομάζεις το παρόν νήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση