cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εδώ και οι φλόϋντ έχουνε πει ότι δεν πήραν ποτέ ναρκωτικά. Το θέμα είναι τι εννοούν όταν λένε "ναρκωτικά".
manosx Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Cigaret αυτα πρεπει να ειναι του Παριου 2
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 ρε ποιός πήρε ΗΒ? 2 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε ρε ποιός πήρε ΗΒ? Τα 'πα εγώ, δεν τα 'πα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Τα 'πα εγώ, δεν τα 'πα? τι είπες βρε αφου με λέει ο άλλος, πάνε ρώτα δίπλα 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε τι είπες βρε 54 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κανονίστε να μπερδέψουμε πάλι τα νήματα, και να γράφουμε λάθος ποστ σε λίγο. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Eliot1988 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Dickinson: “Πείραζα τους Metallica όταν είπα ότι είμαστε καλύτεροι… Αλλά είμαστε”https://ironmaidenismyreligion.net/dickinson-πείραζα-τους-metallica-όταν-είπα-ότι-είμαστ/
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Eliot1988 είπε Dickinson: “Πείραζα τους Metallica όταν είπα ότι είμαστε καλύτεροι… Αλλά είμαστε”https://ironmaidenismyreligion.net/dickinson-πείραζα-τους-metallica-όταν-είπα-ότι-είμαστ/ Η παιδική μου ηλικία. Μαλώναμε έφηβοι για το αν είναι καλύτεροι οι maiden ή οι metallica. Σαν παλιότερα Beatles ή Stones ή τώρα που λένε Ρονάλντο ή Μέσσι. Λες και απαγορεύεται να σου αρέσουν και οι δύο 1 1 Never give up!
Eliot1988 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Nekkon είπε Η παιδική μου ηλικία. Μαλώναμε έφηβοι για το αν είναι καλύτεροι οι maiden ή οι metallica. Σαν παλιότερα Beatles ή Stones ή τώρα που λένε Ρονάλντο ή Μέσσι. Λες και απαγορεύεται να σου αρέσουν και οι δύο Ολοι ωραιοι ειναι! Γουστα ειναι αυτα..!
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Eliot1988 είπε Ολοι ωραιοι ειναι! Όχι φίλος, οι Stones είναι άσχημοι 3 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση