wasted Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Τσεκάρετε και τους Rolling Stones, αν πέσει στα χέρια σας τίποτα δικό τους. Είναι αξιόλογοι, και νομίζω ότι θα γράψουν ιστορία... Empty Rooms
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι αυτοί όλοι που λέτε είναι φλώροι. Ακούστε Al Bano με Romina Power για να δείτε τι σημαίνει necro - doom - death- post mortem- in vitro- black and white- zebra stripe- J&B- on the rocks, και πάντα αντιεμπορικό έτσι? Πως το έχασα αυτό το σουρεάλ thread?
animae Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Παντως νταξει...μπορει να το παιζετε ψαγμενοι, αλλα μπροστα σε μενα, κανεις δεν πιανει μια...ξερετε ρε εναν elvis prisley??Αντε.Μουσικοπατερες. Κill the wise one!
jmone Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Ακούστε Al Bano με Romina Power για να δείτε τι σημαίνει necro - doom - death- post mortem- in vitro- black and white- zebra stripe- J&B- on the rocks χαχαχαχα θέλεις να το παίξεις ψαγμένος και δεν ξέρεις ούτε πως γράφετε Al Bano με Romina Power για να δείτε τι σημαίνει necro - doom - death- post mortem- in vitro- black and white- zebra stripe- Johnnie Walker- with Coke ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
judas1992 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Λοιπον, εχουμε και λεμε... 1)OK μπορει να μην ειναι και τοσο underground ο King Diamond αν και γενικα οθτε ατομο που κυνηγα τη δημοσιοτητα ειναι, και λογικες τιμες εχουν οι συναυλιες τους, και οταν ξεκιναγαν οι Mercyful Fate ξεκινισε και το κινημα του Thrash οποτε καλυστα θα μπορουσαν να παρατησουν τον ''περιεργο'' ηχο τους και να το γυρουσουν και αυτοι στο (ας μου επιτραπει η εκφραση) tred της εποχης. Ακομα διαφορα επεισημα κειμενα αναφερουν αυτα τα δυο συγροτηματα ως underground οπως το booklet του ''Roadrunner United: The all star sessions'', οποτε δεν ειναι μονο δικη μου αποψη. Τελος παντων, ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει. 2)Τελικα κανενας δεν μου ειπε κανα καλο underground συγκροτημα. Ολοι το παιζετε εξυπνοι αλλα... 3)Sorry που αργησα να απαντησω αλλα δεν προλαβαινα.
jmone Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 blietzgrieg whiplash lazz rockets pariah Pestilence necrodeath Sabbat SUFFOCATION Vio-Lence Demonoid satan Repulsion Deathchain έχω πάρα πολλά στο μυαλό μου αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάς για να σου πούμε ψάξου με αυτά και αν θέλεις και άλλα μας ξαναρωτάς ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Και ακόμα περισσότερα ξέρουν και πολλοί άλλοι, αλλά όταν πετάς το king diammond και mercyful fate για underground...... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Τι ακριβώς είναι το underground? Συγκεκριμένη μουσική τάση ή να έχεις φτηνά εισιτήρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση