anastasis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 εγω το μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι τι σχεση εχουν τα τετραγωνακια με τις μουσικες γνωσεις καποιου... το οτι ειναι καποιος περισσοτερο καιρο στο site συμενει κατι???η τον κανει καλυτερο μουσικο???
animae Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 εγω το μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι τι σχεση εχουν τα τετραγωνακια με τις μουσικες γνωσεις καποιου... το οτι ειναι καποιος περισσοτερο καιρο στο site συμενει κατι???η τον κανει καλυτερο μουσικο??? Ti ακυρο ποστ ειναι αυτο βρε Anastasi? Κill the wise one!
anastasis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 ο μεγαλος!!!!! ο ΤΡΑΝΟΣ!!!!!! Ο Cliff Burton... Γιατι??? δε σου αρεσει???
anastasis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 αυτο ειναι κουλο... οχι το προηγουμενο...λολ... γιατι εσενα σου φενεται λογικο η καταταξη μουσικων με βαση τον καιρο που βρισκοντε σε ενα site???
animae Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Τι λες?? Τεσπα, το ακυρο το ειπα, γιατι πρωτον, δε εχει σχεση με τετραγωνακια το θρεντ και επισης τα τετραγωνακια, απλα εχουν εικαστικο χαρακτηρα. Κανεις δεν περιμενει οτι οποιος εχει περισσοτερα τετραγωνακια θα εχει και περισσοτερες γνωσεις ή οτιδηποτε. Κill the wise one!
anastasis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Τι λες?? Τεσπα' date=' το ακυρο το ειπα, γιατι πρωτον, δε εχει σχεση με τετραγωνακια το θρεντ και επισης τα τετραγωνακια, απλα εχουν εικαστικο χαρακτηρα. Κανεις δεν περιμενει οτι οποιος εχει περισσοτερα τετραγωνακια θα εχει και περισσοτερες γνωσεις ή οτιδηποτε.[/quote'] κανεις λαθος... ο ιδιος ο yameth το ''καλυτερο album metal'' γραφει΄... "'Οσοι ανήκουν στην ομάδα των modulators του Noiz, είναι μέλη που αξίζουν την προσοχή μας καθώς έχουν τεκμηριωμένες γνώσεις σε θέματα που αφορούν το Forum και τις προσφέρουν ανιδιοτελώς προς όφελος όλων." και εγω ρωταω ξανα τι σχεση εχει το ποσο καιρο εισαι σε ενα site με το ποσο μουσικη ξερεις...
takis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 και εγω ρωταω ξανα τι σχεση εχει το ποσο καιρο εισαι σε ενα site με το ποσο μουσικη ξερεις... o yameth δεν επελεξε οσους επελεξε επειδη ειναι καιρο στο site..μην πετας αλλα κουφά please..
jmone Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 anastasis κάπου το έχασες το θέμα εμείς μιλάμε για τις κατηγορίες member addict noizholic οι modulators υπάρχουν για να κάνουν μια δουλειά και απ ότι βλέπεις είναι εκλεγμένοι πολύ δημοκρατικά και δεν έχει σχέση με τον πόσο καιρό είναι κάποιος εδώ ή πόσα post έχει απλά με το τι μπορεί να προσφέρει και αν μπορεί να σταθεί στον ρόλο του modulator ΥΓ ελπίζω να τα λέω σωστά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
anastasis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 οκ... μπορει να εχετε δικιο στο οτι δεν εχει σχεση με το ποσο καιρο ειναι στο νοιζ αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι καποια μελη επειδη ειναι περισσοτερο καιρο στο νοιζ πολλες φορες απαντανε με ειρωνια... και με ενα υφος...
animae Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Αυτο ειναι αλλο θεμα. Κill the wise one!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση