Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ας αφήσω την μικρή μου άποψη.

Δεν έχω ακουμπήσει την Σέκχτερ.

Έχω παίξει με τις Ιμπανέζες.  Του Άντυ ( στα δικά μου χέρια αυτιά και λοιπά )   είναι από τις καλύτερες Strat .+-

Και νομίζω από τις καλύτερες τιμές .     

• Like 1
Δημοσιευμένο
20 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε

Ας αφήσω την μικρή μου άποψη.

Δεν έχω ακουμπήσει την Σέκχτερ.

Έχω παίξει με τις Ιμπανέζες.  Του Άντυ ( στα δικά μου χέρια αυτιά και λοιπά )   είναι από τις καλύτερες Strat .+-

Και νομίζω από τις καλύτερες τιμές .     

Εγώ το ανάποδο. Πριν λίγες μέρες χάιδευα, πάλι, την σέκτερ.

Τις ibanez δεν τις εχω κάν δει απο κοντά. Του άντυ πολύ θα ήθελα να τη δοκιμάσω, είναι η αλήθεια.

Εάν είχα 1500 ευρώ και ήθελα να παρω μια απο τις τρεις, θα έπαιρνα του Andy. Αν και η πρωτη μου επιλογή ηταν η σεκτερ, έχω στην κατοχή μου την sire S7, που είναι πολύ κοντά στην nick johnston (σαν να είναι από το ίδιο εργοστάσιο). Άρα θα ήθελα κάτι διαφορετικό, κυρίως ηχητικά.

• Συμφωνώ 1

Γιώργος

• Moderator
Δημοσιευμένο
12 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Όχι φίλος... Ο άνθρωπος έχει εστιάσει σε alder και τον σύρεις σε ash. Μήπως είσαι... influencer; ?

ΥΓ: Ε, η τιμή είναι λίγο "αλμυρή", αλλά για 21 χιλιάρικα διαφορά δεν θα τα χαλάσουμε. ?

Ως προς το αρχικό ερώτημα, η βασική «φιλοσοφία» σε αυτές τις τρεις κιθάρες είναι σε γενικές γραμμές κοινή: Alder, maple (και ο έβενος της Schecter είναι "σκαστός") και Η bridge μαγνήτης- super strat κατάσταση. 

Καθώς απ' ότι αντιλαμβάνομαι από τα συμφραζόμενα, λόγω του budget μιλάμε για την 1 και την 2, ψηφίζω 2  για καθαρά αισθητικούς λόγους. 

Χωρίς να τις γνωρίζω τις... κιουρίες, μου μοιάζουν αρκετά "συναφείς" στις γενικές κατευθύνσεις τους.  

• Χαχα 1

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Η japan ,ibanez  ειδικά η συγκεκριμένη σειρά είναι έτη φωτός καλύτερη  κατασκευαστικά από οποιαδήποτε αμερικάνικη. Αν έχεις τα λεφτά τσίμπα την.Μιλαω για την AZ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...