KosG Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Καλησπερα εχω να κανω μια ερωτηση αλλα καθολου συγκεκριμενη.Θα ηθελα αν μπορουσατε να μου πειτε καποια links για να διαβασω πχ τι ειναι midi,misi sequenser,vst instruments και τι ακριβως κανουν.Εχω μαθει να δουλευω το Reason αλλα οχι το Cubase και το Ableton.Υπαρχει μηπως καποιο manual στα Ελληνικα?Η μουσικη που ασχολουμε ειναι electro,progressive και εχω audigy 2ZS,yamaha psr 230 kai gigaworks s750.Πρεπει να τα στειλω ολα?Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ξερω οτι σας κουρασα αλλα ελπιζω να μαθω απο τισ γνωσεις και την εμπειρια σας.Ευχαριστω προκαταβολικα
boukas Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 http://www.tweakheadz.com/guide.htm Εκτός από τα γενικά περί στησίματος 1 home studio λέει και όλα τα άλλα που ρωτάς. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
KosG Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Σε ευχαριστω παρα πολυ.Μου ελυσες τα χερια :D
harisexp Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Eιχαν βγει απο τις εκδοσεις midi ,βιβλια για το cubase 5 στα ελληνικα σε περιπτωση που δεν ξερεις καλα αγγλικα θα σε βοηθησουν στις βασικες λειτουργιες του sx .Τα εχω . Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
KosG Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Φιλε μου πως θα γινοταν να τα παρω?Τι προτεινεις?
boukas Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Βασικά κάπου είχε γίνει κουβέντα πάλι για βιβλία. Ρίξε μια ματιά στο site και θα το βρεις. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση