Nestoras Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 https://www.madhousemagazine.com/david-gilmour-re-records-great-gig-in-the-sky-with-yoko-ono-on-vocals/?fbclid=IwAR1kKP0jLKpuFAZd8rI4fl6VlO1YbT9CfCJDvZK2x-orYehvR91fUiFDvuc Είχαμε που είχαμε τη στενοχώρια μας για τα Τέμπη μας ήρθε και αυτό ... 3 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Δουλειά δεν είχε ο διάολας γ@$%$σε τα παιδιά του. "Waters then announced that he would be re-recording Pink Floyd’s classic album “Dark Side of the Moon”. He would be removing all of Gilmour’s vocals and guitar parts and replacing them with fart noises." Έλεος με τα γεροντογινάτια. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Flotzen Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Από ποιας χώρας "Το Κουλούρι" είναι αυτό; 2 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Χαχαχαχαχαχχα καλο γελασα. www.thekoulour.gr 2 things are infinite:the universe&human stupidity
fatalv Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Καλό ήταν ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω για 'σας, εγώ έχω σπάσει δίσκο, τον συγκεκριμένο που καταστρέφει με τις κραυγές της. Ιδανικός να διώξετε ανεπιθύμητους από το σπίτι σας. InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Έχουνε κόψει καπίστρι οι γέροντες λαίμαι... 1 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έχουνε κόψει καπίστρι οι γέροντες λαίμαι... Κάνουν και παρέα με την άλλη την γριά, και έδεσε το γλυκό. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Δεν ξέρω για 'σας, εγώ έχω σπάσει δίσκο, τον συγκεκριμένο που καταστρέφει με τις κραυγές της. Ιδανικός να διώξετε ανεπιθύμητους από το σπίτι σας. Φαντάζεσαι τι γκρίνια/μουρμούρα θα έτρωγε στο σπίτι ο Τζον? Διαπεραστική φωνή η ονο. Και νεκρό ξυπνά και τον εκνευρίζει, εάν θέλει... 2 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση