dimsonic Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 κάτι άλλαξε και οι ειδοποιήσεις σε πάνε στο πρώτο ποστ του νήματος, αντί στο ποστ που αφορά η ειδοποίηση... 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Επιβεβαιώνω #metoo# Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Τι έχουμε εδώ; Πάλι φασαρίες; Δεν σας αρέσει το ένα δεν σας αρέσει το άλλο; Τα κλειδιά ακόμα στΟ Τσέπη τα χω , δεν τα βαλα στον φοριαμό.... 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Τι έχουμε εδώ; Πάλι φασαρίες; Δεν σας αρέσει το ένα δεν σας αρέσει το άλλο; Τα κλειδιά ακόμα στΟ Τσέπη τα χω , δεν τα βαλα στον φοριαμό.... Πέθανα ρε φίλε .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 είστε λίγο ανήσυχοι εκεί πίσω 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Αυτό είναι χωριάτικη φίλως. Ο cos_dr θέλει ρώσσικη ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, LK είπε Τι έχουμε εδώ; Πάλι φασαρίες; Δεν σας αρέσει το ένα δεν σας αρέσει το άλλο; Τα κλειδιά ακόμα στΟ Τσέπη τα χω , δεν τα βαλα στον φοριαμό.... ενορχήστρωσις λέγεται φίλος... με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ενορχήστρωσις λέγεται φίλος... Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα μουσικά. Εγώ παίζω ....γκλόπ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση