Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Για να τα πάρουμε με τη σειρά. Είναι ένα βλαμμένο που κάνει το φόρουμ μπουρδέλο (σας πληροφορώ ότι βλέπετε το 1/10 από αυτά που ανεβάζει- γίνεται καθημερινός πόλεμος σε επίπεδο σκοτεινό- χακεριών και αποκρούονται μαζικές επιθέσεις ). Τέσπα, για το βλαμμένο έλεγα. Είναι αυτό λοιπόν...... ανεβάζει μια μπούρδα και φτάσαμε πάλι να μιλάμε για τον Κουτσούμπα και την Νέα Δημοκρατία. Πώς γκένεν ατό ; 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
manosx Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μα για μπουρδες μιλαμε, γιατι απορεις που φτασαμε στα κομματα; Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 από manosx 3
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Ali Barout είπε Πάντως αυτή η γραμματοσειρά μου θυμίζει τα βιβλία μου του Δημοτικού. "ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ" Ναι, και το "Ο κόσμος των ΖΩΩΝ'' www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Superfunk είπε Για καλό και για κακό εγώ το κΣεσκονισα, θα το βάλω στη βιβλιοθήκη δίπλα στο Μπλεκ,τον Όμπραξ και την Μανίνα διαπανενδαιχωμενω Μα καλά κι' εσύ έδιωξες τους δίσκους και κράτησες τις Μανίνες; Υ.Γ. Για τα Μπλεκ και Όμπραξ καλά έκανες. InfluenSir!
Grey Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Για τα Μπλεκ και Όμπραξ καλά έκανες. Αν πραγματικά διαβάζατε Περιπέτεια,θα γράφατε και για το Λοχαγό Μαρκ,το Θλιμμένο Μπούφο και το σακί με κόκκαλα το Φλοκ.Το πιο γλυκό σκυλί στον κόσμο των κόμικς. Δεν πείθετε,κύριοι.
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Grey είπε Δεν πείθετε,κύριοι. Έλα ρε ... Για τους Λύκους του Οντάριο μιλάς? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Grey Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα ρε ... Για τους Λύκους του Οντάριο μιλάς? Indeed... 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Grey είπε Indeed... Δεν ήμανε φανατικός, αλλά τα ξεκοκκάλιζα όταν έπεφταν στα χέρια μου. Εγώ διάβαζα πιο πολύ Μπλεκ και Αγόρι. Αγαπημένος ο Ρόι Ρέις στην Μέλτσεστερ Ρόβερς, και ο Τζον Σταρκ, ο μισθοφόρος ποδοσφαιριστής, που έπαιρνε 1000 λίρες το παιχνίδι και 250 λίρες για κάθε γκολ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Grey Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν ήμανε φανατικός, αλλά τα ξεκοκκάλιζα όταν έπεφταν στα χέρια μου. Εγώ διάβαζα πιο πολύ Μπλεκ και Αγόρι. Αγαπημένος ο Ρόι Ρέις στην Μέλτσεστερ Ρόβερς, και ο Τζον Σταρκ, ο μισθοφόρος ποδοσφαιριστής, που έπαιρνε 1000 λίρες το παιχνίδι και 250 λίρες για κάθε γκολ. Δεν τους θυμάμαι αυτούς τους τύπους. Αγαπημένες φιγούρες από Μπλεκ και Αγόρι ήταν ο Τερματοφύλακας Γιατρός,ο Κάπτεν Μίκι,ένας ραλίστας του '50 και κάτι γομάρια σε μια ποδοσφαιρική ομάδα που είχαν για προπονητή μια γιαγιά! ...Αυτή που λες τους έπλεκε ζιπουνάκια και τους φορούσε καπέλα για να θυμώνουν και να τους κερδίζουν όλους. Στιγμές ανόθευτης μαγείας. 1
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Και καπως ετσι περασαμε απο τον χακερς, στον ακατανομαστο, και φτασαμε στον Μπλεκ και στον Γιωργο Θαλάσση με τον Σπιθα. Τι λειπει? Ααα καμια τελε και κανα κσυλο. και δεσαμε παμε για 8.000.000 βιουζ 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση