fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Σήμερα είναι Παρασκεβή. Κάντε ότι γουστάρετε. Από άβριο όμως, τα κεφάλια μέσα ρεμάλια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Dear all ακροβατούμε επικίνδυνα στο να μας κλειδώσω όλους μέσα (ή έξω)... Ας επανέλθουμε στο φλέγον θέμα που έθιξε ο Σπύρος. all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ας επανέλθουμε στο φλέγον θέμα που έθιξε ο Σπύρος. Υπάρχει κανείς που να σημείωσε/θυμάται τις διαφορετικές τιβές που χρησιμοποίησε ο χάκερς? DIGITAL ALPHA EPSILON Συμπληρώστε παρακαλώ ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Dear all ακροβατούμε επικίνδυνα στο να μας κλειδώσω όλους μέσα (ή έξω)... Ας επανέλθουμε στο φλέγον θέμα που έθιξε ο Σπύρος. Μόνο αυτό θα πω. Τώρα γύριζα με τη μηχανή και κατέβαινα τη Μεσογείων και γέλαγα γιατί σκεφτόμουν πως θα πέσει και αυτό που είναι ευχάριστο για εμένα είναι πως ξέρω πως θα τον ΠΟΝΕΣΕΙ Συνήθως γενικά αν σχολιάζω ή θέλω να γίνει κάτι λέω πάντα να ναι καλά ο άνθρωπος αλλά για τον συγκεκριμένο θα κάνω μια εξαίρεση χαχαχαχαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Για καλό και για κακό εγώ το κΣεσκονισα, θα το βάλω στη βιβλιοθήκη δίπλα στο Μπλεκ,τον Όμπραξ και την Μανίνα διαπανενδαιχωμενω 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Για καλό και για κακό εγώ το κΣεσκονισα, θα το βάλω στη βιβλιοθήκη δίπλα στο Μπλεκ,τον Όμπραξ και την Μανίνα διαπανενδαιχωμενω Πάντως αυτή η γραμματοσειρά μου θυμίζει τα βιβλία μου του Δημοτικού. "ΕΜΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ"
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Ο εθνικοσοσιαλισμος του Μητσοτάκη(φοράω κομποσκοινι)του Πλευρη Μπουμπουκου και Βοριδη σοσιαλισμός δεν είναι;
manosx Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο Χιτλερ τη βουλη την εκαψε. Η Πασοκ- ΝΔ Α.Ε. οταν ο κοσμος βαραγε επιληψια για την πτωση απο το συννεφακι του σοσιαλισμου και ηθελε να μπει μεσα να την καψει, εβαλαν τα ΜΑΤ να τον εμποδισει, και οταν τα ΜΑΤ απετυχαν, βγηκε το ΚΚΕ με τα στυλιαρια και εκανε τον κοσμο τουλουμι στο ξυλο. Διοτι ολα τα κομματα τρωγοπινουν απο τη Βουλη, και δε θα αφησουν την πλεμπα να τους χαλασει το μαγαζακι. Οσο κομμουνιστικο ειναι το ΚΚΕ, αλλο τοσο εθνικοσοσιαλιστικη ειναι η ΝΔ. Δηλαδη καθολου. Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 από manosx 1
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα κυβερνήσει στις επόμενες εκλογές. Ο σοφός λαός. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
manosx Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο σοφος λαος δεν ασχολειται, μονο αν του κοψεις τη μασα, εκει κανει μπαχαλα. Οσο τρωει δεν τον νοιαζει. Για αυτο τσακωνονται ποιος θα διορισει τους περισσοτερους, για να εχουν τα ψηφαλακια. Μαζι τα φαγαμε, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ, ειπε ο φουσκας. Τι κομουνισμος και εθνικοσοσιαλισμος, και φιλελευθερισμος, και σοσιαλισμος, παραμυθια, ολοι ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ειμαστε, αρπαξε να φας και κλεψε να χεις. Επεξεργασμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 από manosx 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση