fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Nestoras είπε Στο προφίλ μου αναφέρεται επακριβώς. Τόση ώρα ψάχνω αλλά δεν την βλέπω. Την έχεις κρύψει? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τόση ώρα ψάχνω αλλά δεν την βλέπω. Την έχεις κρύψει? Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου. Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2023 από Nestoras 1 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου. Γράφεις στο προφίλ και τις ηλικίες των οργάνων σου? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Ali Barout είπε Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να τον δίνεις στεγνά τον άνθρωπο; Τι έκανε; Μια τέλε πήρε. Μια τελε του...52 (ριισιου) Αυτο λεω. Οχι πως ειναι του 52 ο σερ 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Ali Barout Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αυτο λεω. Οχι πως ειναι του 52 ο σερ Αααααααα, τώρα κατάλαβα, σόρρυ βρασίδας, κουάιτ ίντιγκναντ οβ μι, αιλ γκοου σταντ ιν δε κορνερ ναου.
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αααααααα, τώρα κατάλαβα, σόρρυ βρασίδας, κουάιτ ίντιγκναντ οβ μι, αιλ γκοου σταντ ιν δε κορνερ ναου. Ντοντ εβερ Σταντ ιν δε κόρνερ φορ α μαδερ-εφινγκ τελε Γιώργη. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Τόση ώρα ψάχνω αλλά δεν την βλέπω. Την έχεις κρύψει? Αυτό και αν ειναι παράδοξο...hidden η ηλικία, πρώτη θέση κατάστρωμα οτι έχει τέλε... 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Γράφεις στο προφίλ και τις ηλικίες των οργάνων σου? Εγω πάντως συνηθως γράφω το μέγεθος των οργάνων μου στα προφιλ... 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου. Αρχαίος ελληνικός αυλός να υποθέσω... Ποιός είσαι, ο χάιλάντερας assούμε? Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τον Nestoras Τώρα Βλέπει το προφίλ: Nestoras Ημ/νία γέννησης16/03/1963 10 λεπτά πριν, Freedom είπε Εγω πάντως συνηθως γράφω το μέγεθος των οργάνων μου στα προφιλ... Δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου! Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2023 από Nestoras 2 InfluenSir!
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δεμ μ' αφήνει η γυναίκα μου! Γιατί μωλέ-μωλέ, ντρέπεται? Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Freedom είπε Γιατί μωλέ-μωλέ, ντρέπεται? Ξέρει ότι είμαι αντικείμενο λατρείας. Να μην προσθέσει έναν ακόμη λόγο. 2 InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση