Alex Raptakis Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Πήγα στα ΕΛΤΑ και ήχαν σχεδόν 3 ώρες αναμονή... Ήμαρτον. Θα πάω Τρίτη πρωί αν και μάλλον πάλι τσι κακομοίρας θα γίνεται. 26 λεπτά πριν, Andrew Wires είπε Πέρα από το πρόβλημα, αισθητικά σπέρνει! Εμένα με ενδιαφέρει για την Taylor πιο πολύ, αν βρεις χρόνο θα θελα να ακούσω άποψη. Μεγειές! Λέω να φτιάξω νέο θέμα μέσα στο 3μερο, ελπίζω να βρω χρόνο! 1
Jet72 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Και είναι και επώνυμο όργανο, (θεωρητικά) δεν περιμένεις τέτοιες αστοχίες......
Grey Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Jet72 είπε Και είναι και επώνυμο όργανο, (θεωρητικά) δεν περιμένεις τέτοιες αστοχίες...... Δεν έχει να κάνει με την επωνυμία,όλα τα όργανα επώνυμα είναι.Έχει να κάνει με το αν σε θέλει ή όχι στις χαμηλές κατηγορίες τιμών. Πρόσφατα αγόρασα κι εγώ μια κιθάρα του 500ρικου,Ιbanez επίσης,και η άτιμη είναι f-l-a-w-l-e-s-s. Δεν θα πω όμως ότι αυτό το μοντέλο γενικά είναι άψογο και βάζει κάτω πολλά με διπλάσια τιμή επειδή απλά ο τύπος που την έφτιαξε είχε τα κέφια του και τον θεωρώ πλέον κολλητό μου φίλο.
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Update: Σήμερα μου ήρθε η αντικαταστάτρια κιθάρα, και μαντέψτε. Είναι χειρότερη. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Αυτή έχει και 2 μεγαλύτερα "στίγματα", το ένα φαίνται στο 0:02 και το άλλο στο 0:16. Θα δείτε ότι όπως κουνιέται το φλας, γίνονται highlight οι μικρο-γρατζουνιές. 1025465138_V2.mp4 4
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Update: Σήμερα μου ήρθε η αντικαταστάτρια κιθάρα, και μαντέψτε. Είναι χειρότερη. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Παίζει να είναι έτσι όλη η παρτίδα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Παίζει να είναι έτσι όλη η παρτίδα. Αυτό άραγε έχει να κάνει με τον εργοστάσιο της Ibanez ή με το Thomann?
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Εκτιμώ ότι το εργοστάσιο δίδει παρτίδες β' διαλογης σε καλή τιμή. Ειδικα, τα τελευταία προϊόντα που μενουν στο στοκ, έχουν τα περισσότερα κουσουρια. 1 Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Αυτό άραγε έχει να κάνει με τον εργοστάσιο της Ibanez ή με το Thomann? Τι να σου πω. Το θέμα είναι ότι από ότι είπες είναι πάνω από το clear coat. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
odis13 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε Αυτό άραγε έχει να κάνει με τον εργοστάσιο της Ibanez ή με το Thomann? Eιναι ξεκαθαρα θεμα της Ibanez, αυτο που βλεπεις εγινε κατα την παραγωγη. Μπορει να εχει να κανει με μια παρτιδα οπως ειπε ο Fusion, μπορει και να ειναι across the board...να πω την αμαρτια μου τεινω προς το 2ο, αυτα τα εργοστασια τρεχουν τα processes τους ρολοι συνηθως. Μια βιασυνη στο drying του top coat? Yπερβολικα ενθουσιωδες buffing για να ξεμπερδευουμε με τη μια? Τι να σου πω...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2023 Σου έστειλαν την ίδια αφού έκαναν μερικές γρατσουνιές ακόμη .Κλασσικοι απατεώνες Γερμανοί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση