Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Guys έχω δει και από άλλα post πως για την gt8 ή θα λένε τα καλύτερα ή τα χειρότερα και μιλάω μόνο για το noiz.Όπου αλλού κι αν έψαξα όλοι μιλάνε για μία από τις καλύτερες πεταλιέρες.Όσο δε για το demo που υπάρχει στο site της boss νομίζω πως δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια..Περί ορέξεως βέβαια...απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρω μόνο τον laney όπως λέει ο φίλος vrass και όχι και την πεταλιέρα?Υπάρχει στ αλήθεια περίπτωση να μετανιώσω τα λεφτά μου? 8O 8O

If the house is rocking,don't bother knocking...

Δημοσιευμένο

H άποψή μου είναι ότι έχοντας έναν λαμπάτο ενισχυτή μπορείς να έχεις αυτό που λένε προσωπικό ήχο, κάτι που τα ψηφιακά πολυεφφέ, με τα AD/DA converters, virtual loops, modelling ενισχυτών, καμπινών, μικροφόνων και δεν ξέρω και'γω τι αλλο, σου αλλοιώνουν. Η ευκολία που παρέχουν βέβαια είναι τεράστια και ειδικά σε ένα live είναι σημαντικό να έχεις κάτι μαζεμένο και να μην μπλέκεις με ένα κάρο καλώδια, πεταλάκια κτλ. Και αυτό δεν αφορά μόνο την gt8 αλλά τα πολυεφφέ γενικότερα.

Η επιλογή είναι βέβαια προσωπικό θέμα του καθενός ανάλογα με τις προτεραιότητες που έχει. Προσωπικά είμαι της άποψης κιθάρα, πετάλι boost, πετάλι wah(προαιρετικά), καλός ενισχυτής και ένα delay στο loop του ενισχυτή(επίσης προαιρετικά). Από τα 10άδες εφφέ που έχουν οι πεταλιέρες που αγοράζουμε, λίγο πολύ αυτά τα παραπάνω είναι που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι στην τελική. Γιατί λοιπόν να μην έχουμε ένα σετάκι με τις προσωπικές μας επιλογές σε πεταλια και όχι αυτές των τεχνικών της boss, zoom, digitec κλπ και να ακουγόμαστε όλοι μια απ'τα ίδια...

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...