Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, SibLt είπε Για οδηγήση μιλάμε Λάκη Δεν σε αφορά Όλα με αφορούν εμένα. Μπορεί να κάνετε συμπαιγνίες να ρίξετε το καθεστώς και να μιλάτε συνθηματικά. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
SpyrosMan Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, akrateia είπε ; Δεν έχει σκακιστικό όμιλο η πόλη σου να πας να γραφτεις επιτελοςυ Εμεις έχουμε. Εγω παίζω. Εσυ φίλος;
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, LK είπε Για τί πράμα μιλάμε δεν κατάλαβα ακριβώς. Για σένα λέμε. Εσύ δεν είσαι πόρτα στο μαγαζί? EDIT: Νάτο μου το πέταξε εμένα. "Verify that you are human" ασούμε. Cloudflare captcha και δεν συμμαζεύεται. Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Για σένα λέμε. Εσύ δεν είσαι πόρτα στο μαγαζί? Πόρτα είναι το Τέρρυς που ειναι μορφόπαιδο και επί των υποδοχών . Εγώ είμαι στα μπουντρούμια κρυμμένος και βγαίνω για τις φάπες. 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε EDIT: Νάτο μου το πέταξε εμένα. "Verify that you are human" ασούμε. Cloudflare captcha και δεν συμμαζεύεται. Α για το πρέντατορ που βάλαμε λέτε τόση ώρα; Το βρήκαμε προσφορά , δώρο με μια squier , και το βάλαμε 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ είμαι στα μπουντρούμια κρυμμένος και βγαίνω για τις φάπες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Πόσο μισείτε τις τελεκάστερ? Μόλις εγύρισα από το ουστούντιον. Το λέω από τώρα για να μην υπάρχει παρεξήγησης... Εάν μελλοντικά εμφανιστούν μέλη του forum σε οβίδεον, να εξυμνούν τις tele, συνέβη υπό την επήρεια αλκοόλ και υπό την απειλή βίας 1 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εάν μελλοντικά εμφανιστούν μέλη του forum σε οβίδεον, να εξυμνούν τις tele, συνέβη υπό την επήρεια αλκοόλ και υπό την απειλή βίας Μέχρι εκεί έφτασαν οι αχρείοι? Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μέχρι εκεί έφτασαν οι αχρείοι? Ε, ναι λοιπόν... Τόσο χαμηλά 1 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ε, ναι λοιπόν... Τόσο χαμηλά 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως να τονίσω (και κυρίως να εξυμνήσω) ότι ο Τάκης στο 111 δεν είναι απλά θεός ηχολήπτης... Μόλις τελείωσε το πρώτο μπουκάλι, για πότε έκανε την παραγγελία, για πότε μας ήρθε στην πόρτα το επόμενο... Ούτε οι και εγώ δεν ξέρω ποιοι να έγραφαν... Μιλάμε για αντιμετώπιση ροκ σιτάρ, ροκ κριθάρ και βάλε. Τάκη είσαι ο ήρωας μας 1 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις