Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Καθίστε να δείτε που θα κάνουνε κανα χουνέρι και θα βάνουνε μουσικό captcha "δεν είμαι ρομποτ", με προβοκατόρικες ερωτήσεις παγίδες: "Ποια είναι η σωστή κιθάρα;" "Ποιο είναι το σωστό σετ χορδών γι' αυτή την κιθάρα;" "Παίζουν ρόλο τα ξύλα;" " Τι τσιπ φόραγε το Korg N364 όταν κυκλοφόρησε;" "Κουρδίζετε πριν πατήσετε το ρεκ;" "Πόσες υφέσεις έχει η σι ματζόρε;" "Οι ντραμίστες επιμένουν στο παραντίντλ ή στο παραπέντε; Δε θα μπορούμε να λογκάρουμε ρεεεεει!!! 7 1
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Έχω να δω face control από τη disco Barbarella το 1980, που το έπαθες ωρε γέροντα; α σε του νοιζ ωρε... λες και θα καμομεν τρανζάξιο με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Καθίστε να δείτε που θα κάνουνε κανα χουνέρι και θα βάνουνε μουσικό captcha "δεν είμαι ρομποτ", με προβοκατόρικες ερωτήσεις παγίδες Βρε κυρ Αλή μου στο τσακ με πρόλαβες. Ακριβώς αυτό σκεφτόμανε τώρα. Με την εξής ερώτηση: Πόσο μισείτε τις τελεκάστερ? -Δεν τις αντέχω καν -Πολύ -Λίγο -Καθόλου -Τις αγαπάω -Έχω τρεις και πάνω. Όσοι επιλέξουν μια από τις τρεις τελευταίες απαντήσεις κόβονται πάραυτα. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Πόσο μισείτε τις τελεκάστερ? Μέχρι το 0:08 Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 από Ali Barout 1
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Εγω είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Θα έχω πρόβλημα? 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Μέχρι το 0:08 Το είδα το πρωί. Χτύπησε λέει τον ηχολήπτη του. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Το είδα το πρωί. Χτύπησε λέει τον ηχολήπτη του Ναι. Πέρα από την τελε-πλάκα, απορώ πώς μπορούν άνθρωποι και πετάνε όργανα. Ό,τι και να κρατάς ρε παιδί μου, και το πιο μάπα όργανο, σου πάει η καρδιά να το πετάξεις να το πιάσει ο άλλος; Μόνο σέικερ αυγουλάκι, κι εκεί πάλι το σκέφτομαι. (Μη σπάσει το αυγουλάκι) 1
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγω είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Θα έχω πρόβλημα? Νά'μαστε γεροί να σε θυμόμαστε.... 2 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Για τί πράμα μιλάμε δεν κατάλαβα ακριβώς. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
SibLt Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, LK είπε Για τί πράμα μιλάμε δεν κατάλαβα ακριβώς. Για οδηγήση μιλάμε Λάκη Δεν σε αφορά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις