Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Την παραπάνω βδομάδα έχω (99%) στούντιο με Paragas... Θα τραβήξω bootleg οβίδεον, να το στείλω  να σαρώσουμε λαίμαι ?

Για αγαπησιάρικη πλευρά της μουσικής, που λέει ο Σταρόβας, δεν ξέρω... Αλλά άμα εμφανιστεί ο πανκς, αγνός, άδολος και πηγαίος καλλιτέχνης θα πέσουν τα ντουβάρια (ξανά) λαίμαι  ?

• Like 2
  • Χαχα 2

all this has happened before and will happen again

• Moderator
Δημοσιευμένο
6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

αλλά με φρενάρει αυτό με το βίντεο..

Γιατί; Αφού άλλωστε είσαι γνωστός prettyboys ?

Θα βάλεις την κάμερα να γράφει, αδιαφορώντας για αυτή και μετά θα σου προκύψει φυσικά. Δεν ζητά καμιά... υπερπαραγωγή- ένα βιντεάκι θέλει. 

Go for it

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Γιατί; Αφού άλλωστε είσαι γνωστός prettyboys ?

Θα βάλεις την κάμερα να γράφει, αδιαφορώντας για αυτή και μετά θα σου προκύψει φυσικά. Δεν ζητά καμιά... υπερπαραγωγή- ένα βιντεάκι θέλει. 

Go for it

Τι λες βρε..; Διαβάζεις τι γράφεις...; Εδώ εγώ και δεν αντέχω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα τον βγάλω και σε κοινή θέα; ?

Εδιτ:  Ώπα τώρα που το διάβασα και Φιούσιον φοβούμενος.... εννοούσα πιο πάνω την μούρη μου σε κοινή θέα....

Επεξεργασμένο από cigaret13
  • Χαχα 3
  • Moderator
Δημοσιευμένο
9 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Εδώ εγώ και δεν αντέχω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα τον βγάλω και σε κοινή θέα; ?

Φίλος, τότε να παίξεις με... πλάτη στο καλάθι ή παίξ' το Buckethead- κοινώς δώσε... (σκηνοθετική) άποψη ?

ΥΓ: Πρέπει να σας αναλάβω για stage training μου φαίνεται. Και αν δεν μπορείς να γυρίσεις εσύ το βίντεο, θα σου στείλω τον σκηνοθέτη του Noiz- γνωστό και ως LK- που είναι top of the pops (και στιλίστας), να σε κάνει για... Eurovision και βάλε λαίμαι.   

• Χαχα 3

3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

να σε κάνει για... Eurovision και βάλε λαίμαι.   

Αυτό τώρα να το σχολιάσω, ή να το περάσω στο ντούκου....; ? που λες το 2002....

Επεξεργασμένο από cigaret13
  • Χαχα 4
Δημοσιευμένο
38 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Τι λες βρε..; Διαβάζεις τι γράφεις...; Εδώ εγώ και δεν αντέχω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα τον βγάλω και σε κοινή θέα; ?

Εάν είχα τη φωνή σου, θα εβαζα για βιντεο αποσπάσματα από μια καλή τσόντα των 80s...

• Like 1
  • Χαχα 2

Γιώργος

12 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Εάν είχα τη φωνή σου, θα εβαζα για βιντεο αποσπάσματα από μια καλή τσόντα των 80s...

Με την Traci?

Επεξεργασμένο από Nestoras
  • Χαχα 2

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση