gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Η καφετέρια που κάνουμε παρέα άλλαξε χέρια. Πόσο διαφορετικός να είναι ο καφες και το τσαγάκι? Σημασία έχει ότι ο Γιάννης θα παραμείνει θαμώνας, πιο απελευθερωμένος και μακάρι πιο ενεργός. Το νοιζ παραμένει νοιζ, όπως είπε και ο νεος admin. Χαίρομαι για τον Γιάννη διότι θεωρώ σημαντικές τις μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά. Σου δίνουν άλλο κίνητρο, σε ξεκολλάνε και σε προχωράνε. Μπορεί να γίνει, πλέον, δημιουργικός από άλλη θέση. 2 1 2 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Για σένα το έκλεισαν για να μην αρχίσει κουβέντα ότι ανέλαβε η νέα αήθης τάξη πραγμάτων. από την όλη χαρά που βλέπω στις αντιδράσεις πιάνω ότι πάω για μπαν σε λίγο 5 με σήμα το μπιφτέκι
Grey Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Απο την αλλη η αισθηση οτι δεν πειραζεις κατι που παει καλα υπάρχει. Είναι μια αίσθηση που προσωπικά δεν συμμερίζομαι.Πολλά και αξιόλογα μέλη από τα παλιά λάμπουν δια της απουσίας τους.Δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι για όλους υπήρξαν λόγοι ανωτέρας βίας...Ελπίζω η νέα διαχείριση να "ανοίξει" περισσότερο την κατάσταση.
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Grey είπε Είναι μια αίσθηση που προσωπικά δεν συμμερίζομαι.Πολλά και αξιόλογα μέλη από τα παλιά λάμπουν δια της απουσίας τους.Δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι για όλους υπήρξαν λόγοι ανωτέρας βίας...Ελπίζω η νέα διαχείριση να "ανοίξει" περισσότερο την κατάσταση. γιατί όχι. Για μένα το αυτό που πάει καλά είναι η συνεχής δημιουργική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια από 20-30 ανθρώπους που ανεβάζουν σχεδόν καθημερινά μουσικές στο music κάτι που δεν θυμάμαι να γινονταν παλιότερα τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό. από την άλλη ο κιθαριστικός χαρακτήρας είναι πολύ έντονος όπως και ο ροκ χαρακτήρας. Δεν ξέρω τι κρατάει μακρυά κόσμο από άλλους κόσμους, αλλά καλό θα ήταν να διευρυνθούν οι ορίζοντες 2 με σήμα το μπιφτέκι
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 OP Moderator Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, dimsonic είπε πιάνω ότι πάω για μπαν σε λίγο Φίλος, εκμεταλλεύσου τη μετάβαση. Υπήρξαμε mods επί των ημερών του προηγούμενου "καθεστώτος". Δεν έχουμε λάβει οδηγίες, ως εκ τούτου υπάρχει ένα "κενό εξουσίας" 3 all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλος, εκμεταλλεύσου τη μετάβαση. Υπήρξαμε mods επί των ημερών του προηγούμενου "καθεστώτος". Δεν έχουμε λάβει οδηγίες, ως εκ τούτου υπάρχει ένα "κενό εξουσίας" τώρα θα γίνει η επανάσταση του μπαντ μπάνυ 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δεν έχουμε λάβει οδηγίες, ως εκ τούτου υπάρχει ένα "κενό εξουσίας" Να εκδοθεί ΦΕΚ asap. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλος, εκμεταλλεύσου τη μετάβαση. Υπήρξαμε mods επί των ημερών του προηγούμενου "καθεστώτος". Δεν έχουμε λάβει οδηγίες, ως εκ τούτου υπάρχει ένα "κενό εξουσίας" 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Σημασία έχει ότι ο Γιάννης θα παραμείνει θαμώνας, πιο απελευθερωμένος και μακάρι πιο ενεργός. Το νοιζ παραμένει νοιζ, όπως είπε και ο νεος admin. Όταν επιτέλους παίρνεις strat έρχονται τα πάνω - κάτω. 1 3 InfluenSir!
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2023 ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΑΜΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ALEX. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!1! ΑΝΤΕ ΠΧΙΑ ΟΛΟ ΤΕΛΕ, ΣΤΡΑΤ, ΤΕΛΕ, ΤΕΛΕ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤ. ΑΜΑΝ! Πέρα από την πλάκα, εγώ χάρηκα πολύ γιατί αντιλήφθηκα μια μεγάλη ανακούφηση στα λόγια του πολύ αγαπητού (πρώην) αφεντικού. Αλήθεια χάρηκα, και είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή που μπορούσε. Συμφωνώ φουλ με Κορμούλ (κάνει και ρίμα). Εγώ, όπως ελπίζω και εσείς, θα συνεχίσω να έρχομαι σε αυτό το στέκι. Μου έχει δώσει πολλά, και δεν είναι στα σχέδιά μου να το αλλάξω για κάτι άλλο. Εύχομαι τα καλύτερα! 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση