mixlad41 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδιά.Θέλω να μου πείτε γνώμες για την Ibanez RG - 2620.Την είδα και ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη έχετε.Είχα σκεφτεί να φτιάξω και μια Les Paul απο Warmoth αλλα τα λεφτά ήταν πάρα πολλά.Για πείτε μου λοιπόν τι γνώμη έχετε για την εν λόγω κιθάρα και αν εχετε να μου προτείνετε καμια αλλη στα ίδια λεφτα.[/img] Αι έϊντ νο σέϊντ!
boukas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Αυτή κάνει κοντά στα 900 με 1200¤ (η e edition) έτσι; Καλή είναι, αλλά σου βγήκε από warmoth ακριβότερη; Τι της πέταξες για ξύλα; Κάτι σε ποιο φθηνά κομμάτια δεν σου κάνανε; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Γεια σου φίλε. Κατ'αρχήν ηχητικά πώς την θέλεις την κιθάρα? Τι στυλ θέλεις να παίζεις συνήθως; Η Ibanez για την οποία ρωτάς είναι ένα τελείως διαφορετικό όργανο από οποιαδήποτε τύπου Les Paul. Κατα τ'άλλα είναι μια πολύ καλή κιθάρα στην κατηγορία της. Αντίστοιχες υπάρχουν και άλλες, από μάρκες όπως ESP-LTD, Jackson, Carvin κλπ. Για να δεις ποια σου κάνει κάνε μια βόλτα, δοκίμασε τι σε βολεύει εσένα (τα υπερλεπτά μπράτσα της Ibanez, για παράδειγμα, σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι), και καταλήγεις με μεγαλύτερη ασφάλεια σε κάποιο συμπέρασμα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
mixlad41 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Ναι το ξέρω οτι είναι πολύ διαφορετική απ'τη Les Paul.Συνήθως παίζω Whitesnake,Skid Row,Spiritual Beggars,Ozzy Osbourne,Pantera,Metallica απ''ολα δηλαδή.Βασικά πριν αρχίσω να κοιτάω για Les Paul ήθελα να πάρω την Ibanez RG - 3120F, αλλα οι μ*****ς στην Ibanez την καταργήσαν. Αι έϊντ νο σέϊντ!
Vrass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2007 Η αντίστοιχη της 3120 που κυκλοφορεί τώρα είναι αν δεν κάνω λάθος η 320. Είναι η κορυφαία RG νομίζω. http://www.thomann.de/gr/ibanez_rgt320q_rbb.htm Πολλά λεφτα..... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
mixlad41 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά πειτε και καμια αλλη αποψη σχετικα με την εν λόγω Ibanez.Επίσης η Ibanez εβγαλε 2 μοντέλα Prestige Limited Edition τις RG20063 και RG20064.http://www.ibanez.com Αι έϊντ νο σέϊντ!
Vrass Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Όλες αυτές οι κιθάρες που αναφέρεις είναι από τα πολύ καλά μοντέλα που έκει η Ibanez στη γκάμα της αυτή τη στιγμή. Όποια και να πάρεις θα είναι σίγουρα κορυφή για τα είδη που παίζεις. Το μόνο λεπτό σημείο όσον αφορά τις Ibanez είναι τα πολύ λεπτά μπράτσα τους (Wizard, Wizard 2 κτλ) που άλλους βολεύουν στο παίξιμο και άλλους όχι. Γι'αυτό πριν παραγείλεις πάιξε.. Οσο για τις Prestige Limited Edition τις RG20063 και RG20064, θα ήμουν ήδη κάτοχος μιας εξ'αυτών, αλλά ανήκω σε αυτούς που δεν ανέχονται το υπερλεπτο Wizard... Χάθηκε εκείνο το ultra που ειχαν βγάλει προ διετίας;.... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 ...Το μόνο λεπτό σημείο όσον αφορά τις Ibanez είναι τα πολύ λεπτά μπράτσα τους (Wizard' date=' Wizard 2 κτλ) που άλλους βολεύουν στο παίξιμο και άλλους όχι. Γι'αυτό πριν παραγείλεις πάιξε..Οσο για τις Prestige Limited Edition τις RG20063 και RG20064, θα ήμουν ήδη κάτοχος μιας εξ'αυτών, αλλά ανήκω σε αυτούς που δεν ανέχονται το υπερλεπτο Wizard... Χάθηκε εκείνο το ultra που ειχαν βγάλει προ διετίας;....[/quote'] Έχεις δίκιο, πολλοί αντιπαθούν τα λεπτά μανίκια. (Αν και προσωπικά αισθάνομαι την ιδιαιτερότητα μόνο τα πρώτα λίγα λεπτά) Έχω μία ibanez από την εποχή που τις έφτιαχναν με υπέρλεπτα μανίκια και δεν με χαλάει καθόλου. Πάντως ο φίλος πρέπει να το τσεκάρει αυτό....
menelaos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Συνήθως παίζω Whitesnake' date='Skid Row,Spiritual Beggars,Ozzy Osbourne,Pantera,Metallica απ''ολα δηλαδή.[/quote'] Ε δεν είναι και απ'όλα αυτό :lol: Θα βρεις κάτι που να σε καλύπτει ;)
Vrass Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Prestige Limited Edition RG20063.... Παλαβή έμπνευση.. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση