Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Administrator Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Είπα να πάρω κι εγώ ένα μικρό δώρο στον εαυτό μου αυτές τις μέρες και χτύπησα την συγκεκριμένη κυρία απο τις αγγελίες. Μια American Stratocaster '05. Πρόκειται για τη φάση 2000-2008 που η Standard ονομάστηκε American και μετά πάλι άλλαξε κλπ κλπ. Marketing stuff. Έχει ωραίο και ισορροπημένο ήχο σε όλους τους μαγνήτες, ενώ το μπράτσο μου φαίνεται κάπως φαρδύ αλλά δεν είναι μιας και είναι 43 χιλ. (στανταρ δηλαδή) και παίζω άνετα. Αλλά σαν να με ξένισε κάπως στην αρχή και θέλει να το συνηθίσω. Για να σας δώσω ένα ηχητικό δείγμα έγραψα όσο πιο απλά μπορούσα απο το κινητό (όρθιο), νομίζοντας πως θα το ανέβαζα στα Shorts του Youtube μιας και είναι ένα λεπτό. Ελα όμως που το πήγε στα κανονικά... κι εγω το γύρισα σαν ινφλουένσερ (απο το influenza που σημαίνει γρίπη μάλλον ). Τεσ' πα ιδού η νέα μου κυρία κι ας είναι μισή. 24 Live and let Live.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Με 'γειες αφεντικό! Τρώγομαι κι εγώ για μια Fender Strat και κοιτούσα τέτοιες χρονιές. Μόλις περάσεις λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της, γράψεις και κάνα τραγουδάκι, πες μας επιπλέον εντυπώσεις. Πάντως έχει ήχο STRAT, the sound, τέλος λαίμαι. 1 More is more. Yngwie Malmsteen
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Καλόπαιχτη η κυρία Γιάννη μου! Αφτοί οι influencers γενήκανε μόδα μου φαίνεται. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Μεγειες! Κούκλα και με σωστό ήχο. Το μανικι θυμίζει slimtaper? Έπαιξα πρόσφατα με μια standard usa και ειχε τέτοιο μανίκι. Μου θύμιζε την prs. Φαρδύ και λεπτο. Γιώργος
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Καλορίζικη Γιάννη... και επιτέλους κάτι άλλο εκτός από Tele εδώ και πολύυυυ καιρό στο Νοιζ! Τα καπάκια από μαγνήτες, knobs και διακόπτη θα τα αφήσεις ή θα αλλάξεις μόνο το pickguard...; 2 1
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Να τη χαίρεσαι Γιάννη. Και δείχνει και ακούγεται σωστά. 1 Ενωμοτάρχης
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με γεια!!!!!! Καλόπαιχτη!!!!! Από κιθάρες δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται και πάρα πολύ όμορφη!! Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου 2023 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
geka Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 με γειες. ομορφη και με ωραιο ηχο. μολις εδω και 2 βδομαδες εχω και γω μια στρατ( thn πρωτη μου) απο 1996 μεταχειρισμενη mexico
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 OP Administrator Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Καλορίζικη Γιάννη... και επιτέλους κάτι άλλο εκτός από Tele εδώ και πολύυυυ καιρό στο Νοιζ! Τα καπάκια από μαγνήτες, knobs και διακόπτη θα τα αφήσεις ή θα αλλάξεις μόνο το pickguard...; Το 'πιασες ρε φίλε. Στο μυαλό μου είσαι! Αρχικά σκεφτηκα να βαλω λευκό parchment αλλά δεν βρήκα χτες στην αγορά και πήρα σκέτο άσπρο που δεν μου αρέσει τελικά. Το κρεμ που έχει πάντως είναι το εργοστασιακό (συνδυάζεται ωραία με το μπράτσο) και σκέφτομαι να βάλω κρεμ knobs και ίσως καπάκια μαγνητών. Δεν ξέρω ακόμα... έχεις κάποια πρόταση; Επίσης να προσθέσω πως είναι 3.6 κιλά, όσο η Les Paul μου, που είναι ελαφρωμένη αλλά θα την προτιμούσα κάτω απο 3.5 κιλά. Live and let Live.
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Yannis Methenitis είπε Το κρεμ που έχει πάντως είναι το εργοστασιακό και σκέφτομαι να βάλω κρεμ knobs και ίσως σίγουρα κρεμ καπάκια μαγνητών. Σοφή σκέψη.... Τώρα βέβαια εάν προχωρήσεις σε αλλαγές πλαστικών, μπορείς να την κάνεις έτσι.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση