Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, noe13 είπε ο g.e smith εχει βγαλει signature tele χωρις γεφυρα...την εχω και δεν εχω δει πουθενα δευτερη...πρεπει να κανω ενα review καποια στιγμη γτ ειναι μακραν η καλυτερη τελε που εχω παιξει θα σε μαλωσω . 8 ώρες πριν, fenderiarhs είπε Απλα αυτο το πραγμα μουσικα μου προκαλλει γελιο..... Κατσε να σου βαλω εναν νεοτερο που παιζει πιο τρεντικα Και εναν ακομα αγαπημενο μου www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mpamps Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Ας βρωμίσουμε λίγο τον ήχο...ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη το chicken picking κι ας την ακούσουμε να κελαηδαέι και λίγο αλλιώς... 3
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 επειδή σας έχω κόψει τι είστε... 2 με σήμα το μπιφτέκι
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Superfunk είπε θα σε μαλωσω . Κατσε να σου βαλω εναν νεοτερο που παιζει πιο τρεντικα Και εναν ακομα αγαπημενο μου Αυτός ο Guthrie Trapp παίζει με την ψυχή του. Κάθε φορά που τον ακούω νομίζω ότι ερμηνεύει συναισθήματα με τα δάχτυλα του Never give up!
Guru ez Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 Guru Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2023 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
methylene blue Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, ez είπε Νομίζω ότι παλιότερα έχει ξανατεθεί εδώ το θέμα αλλά χωρίς απάντηση Μήπως μάθαμε ποτέ που πήγε η κιθάρα του Prince; (μετά το 6:10)
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2023 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2023 Στις 8/1/2023 στις 1:06 ΜΜ, Superfunk είπε την έχω παίξει την κιθάρα. ωραιότατη αν και έπρεπε να έχει solid bar bridge, κρίμα είναι :( Μόλις ανεβηκε. Όχι ότι ο Julian δεν την έκανε justice, αλλά και ο Tim πολύ ωραίος παίκτης 1 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση