Guru makam Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 Μερακλίδικα πράγματα! Το μόνο που με χαλάει είναι τα δέρματα στο πάτωμα. Αυτά θα τα δώσω πίσω στον Άγιο Βασίλη να τα πάει δώρο σε κάνα κυνηγό 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, makam είπε Μπα, αν κοιτάξεις τον απέναντι τοίχο θα δείς κι άλλες tele εκτός θήκης! Μια βλέπω παρέα με ένα μπάσο και μια PRS (ξεπεσμός.....), όσο για την Strat και την Les, τσόντα μπήκαν για να γεμίσουν (και να ομορφύνουν....) το κάδρο. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, makam είπε Αυτά θα τα δώσω πίσω στον Άγιο Βασίλη να τα πάει δώρο σε κάνα κυνηγό Ε, δώστου και καμιά Les Paul να μου την φέρει δώρο εμένα βρε Μάκη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Guru makam Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ε, δώστου και καμιά Les Paul να μου την φέρει δώρο εμένα βρε Μάκη. Εεε κάτι θα γίνει. Θες και καμμία telecaster? Τζάμπα είναι! 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, makam είπε Θες και καμμία telecaster? Τζάμπα είναι! Ούτε να με πλήρωνε ο Άγιος δεν θα έπαιρνα τελεκάστερ. "Θέλεις εσύ να την ξεφορτωθείς και μου την φορτώνεις εμένα? Πάρτην πίσω" θα του έλεγα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Ali Barout Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Ωραίο είναι ρε γαμώτο, αλλά οι καρέκλες έχουν όλες μπράτσα, πώς θα παίζω; Ας το πάρει άλλος. 1
noe13 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Δε θα πρωτοτυπήσω και φετος 2 Slow must go on....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση