fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλα, πάμε πάλι να δούμε τις επιθυμίες και ανάγκες μας. Τα ανεκπλήρωτα πάθη μας, τους κρυφούς και φανερούς πόθους μας για την νέα χρονιά. EDIT: Προς cos_dr. Κώστα μην γράψεις ότι θέλεις να σου φέρει πίσω το ΠΑΣΟΚ, το ξέρουμε αυτό. Επεξεργασμένο 25 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδής δεν βλέπω συμμετοχές, ξεκινάω εγώ να πω τον πόνο μου. RME Fireface UCX II Busato Grand Modele Strandberg Boden 6 Neck through Gibson L-5 ces Gibson ES-335 Antique Natural Figured Axe FX III Turbo Αυτά για την ώρα, αν σκεφτώ και κάτι ακόμα θα το προσθέσω. Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ολιγαρκή σε βρίσκω. Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Να βγω στη σύνταξη. 2 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, LK είπε Να βγω στη σύνταξη. Ο Άη Βασίλης δεν είναι υπουργός οικονομικών και κοινωνικής ασφάλισης φίλως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ο Άη Βασίλης δεν είναι υπουργός οικονομικών και κοινωνικής ασφάλισης φίλως. Καλά. Να μην βάλω κιλά τότε.....μετράει; 2 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
mpamps Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ολιγαρκή σε βρίσκω. 4k έχει η κυρία. Δεν είναι λίγα. Είχα βάλει στη λίστα κι έναν Soldano SLO-100 (άλλα 4k) αλλά μετά μεγάλωνε η λίστα. Μεγαλύτερο σπίτι με spare room που θα ηχομονωθει κλπ κλπ.
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, LK είπε Καλά. Να μην βάλω κιλά τότε.....μετράει; Ζήτα ένα τέτοιο τότενες. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ζήτα ένα τέτοιο τότενες. Αν είναι να κάνω σε αυτό...ξέρω και γω, τι τον θέλω τον Άγιο; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση