Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ω ρε φίλε, αφτή πρέπει να είναι η βαλίτσα της Καΐλής ασούμε. Φοβηθηκα όταν ο ΠούΣτιν μπουκαρε στην Ουκρανία και στόκαρα πράμα....και δεν είχα άδικο, δεν υπάρχει GHS boomers ούτε για δείγμα εδώ και κάνα 3μηνο πουθενά στην ΕΕ, πήγε το νικέλιο 5 φορές απανΟυ Επεξεργασμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε δεν υπάρχει GHS boomers ούτε για δείγμα εδώ και κάνα 3μηνο πουθενά στην ΕΕ, πήγε το νικέλιο 5 φορές απανΟυ Τώρα πούλα λέμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Άμα παλιώσουν οι χορδές, δεν τις αλλάζουμε. Ζμπρώχνουμε την κιθάρα στα μετάχειρα και παίρνουμε άλλη. Πιο φθηνά μας έρχεται. Καλό δε λέω, αλλά σας έχω καλύτερο: Πουλάτε τα 6χορδα κσύλα και το γυρίζεται στο μπάσο (ιδανικά τετράχορδο) και αλλάζετε χορδές μια φορά στα 10 χρόνια ή και ποτέ Do the maths και θα δείτε το κέρδος 1 1 1 all this has happened before and will happen again
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2022 εγώ νομίζω ότι η μπίχλα στις χορδές εμβαθύνει τον ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση