Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Φίλος η επιστήμη απεφάνθη: Τα συσκευάζεις, τα αμπαλάρεις (τα tracks) και τα στέλνεις στον gkoumourl. Τα μιξάρει, τα σενιάρει και μετά τα ακούμε όπως πρέπει. 21 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Αξιοπρεπής, για τα δεδομένα του εξοπλισμου Συμφωνώ και επαυξάνω. Με αυτά που διάβασα πριν ακούσω περίμενα να ακούσω κάτι άλλο- και όχι ιδιαίτερα εύηχο (για να το πω ευγενικά). 1 all this has happened before and will happen again
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Μια χαρά λειτούργησε το πείραμα. Απ' όλα τα όργανα πάντως αυτό που υστερούσε ήταν η προηχογραφημένη λουπα των ντραμς. Αρα... στόχος επετεύχθει. 1 Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Απ' όλα τα όργανα πάντως αυτό που υστερούσε ήταν η προηχογραφημένη λουπα των ντραμς. Αυτό πιστεύω κι εγώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυσκολεύτηκα λίγο στον συγχρονισμό των καναλιών, αλλά τα έφερα σε ικανοποιητικό σημείο. Ένα μιξ χωρίς να κάνω αλλαγές Your browser does not support the HTML5 audio tag boozoukleri.mp3 Και ένα μιξ με λίγο synth. Your browser does not support the HTML5 audio tag boozoukleri v2.mp3 Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2022 από gkourmoul1 3 Γιώργος
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από τον ECC803s , χαλαρά θα πίστευα πως είναι εξοπλισμός ακριβότερος των 500 ευρώ. Αγαπητέ gkourmoul1 ευχαριστώ για την προσπάθεια. Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2022 από bouzoukleri 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Να 'σαι καλά Bouzoukleri! Nα ξέρεις ότι με 500 ευρώ κάνεις παπάδες, σε ηχογράφηση, εάν θες. Γιώργος
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά : Μερικές από εσωτερικά του σκαμπού . 3
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Σκέψου να είχες και κατάλληλο εξοπλισμό... Γιώργος
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ότι δεν θα ήμουν ο μόνος που έχω αυτό το μικρόφωνο και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα... Όλα τα γκραν σουξέ μου έχω γράψει με αυτό... Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2022 από cigaret13 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση