gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με τους νέους μαγνήτες είναι αισθητή η διαφορά στον neck (πιο bright), και ο bridge είναι κάπως πιο hot και ισορροπημένος. Your browser does not support the HTML5 audio tag pt clean.mp3 Και μέσα στο mix: Your browser does not support the HTML5 audio tag ptsweetbabymix.mp3 (με joyo sweet baby) Your browser does not support the HTML5 audio tag ptod3jb2.mp3 (με boss od3 και jb2) Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2022 από gkourmoul1 1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Περιμένω black friday να μου χαρίσουν καμία τελε Χαριζονται μονο υπο προϋποθέσεις... με σήμα το μπιφτέκι
panGS Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 Μπράβο Γιώργο , καταπληκτική παρουσίαση . 1
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, dimsonic είπε Χαριζονται μονο υπο προϋποθέσεις... Να έχουν σαράκι. 1 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Nestoras είπε Να έχουν σαράκι. Ή μεταλλαγμένο σκαθάρι που τρώει το swamp ash. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ή μεταλλαγμένο σκαθάρι που τρώει το swamp ash. προφανώς αυτό ήταν και το δικό μου αν βάλεις σκουλήκι στο ψάξιμο δεν βγάζει. Κάπου είδα τυχαία το emerald ash και βγήκαν πολλά λινκ με σήμα το μπιφτέκι
Guru makam Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Με γειά την κιθάρα. Πολύ όμορφη και ακόμα πιό όμορφο review!! (Αν ήσουν Αθήνα, θα σου έφερνα μερικές να κάνεις review! Γράφεις απλά και αρκετά αντικειμενικά...) 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε makam! Κάθε κιθάρα είναι ευπρόσδεκτη 1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2022 αυτό που δεν μου αρέσει στην κιθάρα αυτή (και σε όλες που το εφαρμόζουν) είναι η απουσία του neck plate. Θεωρώ ότι το βίδωμα του μανικιού με 4 υποτυπώδεις ροδέλες δεν δίνει την επιθυμητή σταθερότητα και κάνει το όργανο ευαίσθητο στο σημείο αυτό. Εχω ένα μπάσο που χρησιμοποιεί την τεχνική αυτή και δεν μου αρέσει καθόλου, αν και μέχρι στιγμής δεν είχα θέματα. Φυσικά το προσέχω πολύ. Δεν ξέρω αν οι φόβοι μου έχουν έρεισμα πάντως. με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση