Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Οκ, αυτό ξεπερνάει την πλάκα... 2 Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Εγώ προσπαθώ 2 χρόνια να βρω χώρο να κάνω 2η κρεβατοκάμαρα και δεν μου βγαίνουν τα κουκιά.... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 4:43 ΠΜ, LK είπε Εγώ προσπαθώ 2 χρόνια να βρω χώρο να κάνω 2η κρεβατοκάμαρα και δεν μου βγαίνουν τα κουκιά.... Εμφάνιση ??? με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 5:17 ΠΜ, dimsonic είπε ??? Εμφάνιση τι ????, Για προβλήματα χώρου δεν μιλάμε; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 5:20 ΠΜ, LK είπε τι ????, Για προβλήματα χώρου δεν μιλάμε; Εμφάνιση 2η κρεββατοκαμαρα? με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 6:37 ΠΜ, dimsonic είπε 2η κρεββατοκαμαρα? Εμφάνιση Χρειάζεται, να αλλάζω παραστάσεις....άντε πες να φιλοξενήσεις και κανέναν...... σαν ξενώνα...άλλα δεν βγαίνει (δεν θυσιάζω κανέναν άλλο χώρο για να την φτιάξω) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 6:39 ΠΜ, LK είπε Χρειάζεται, να αλλάζω παραστάσεις....άντε πες να φιλοξενήσεις και κανέναν...... σαν ξενώνα...άλλα δεν βγαίνει (δεν θυσιάζω κανέναν άλλο χώρο για να την φτιάξω) Εμφάνιση Τωρα το επιασα. Και μενα η σοφιτα ξεκινησε απο ξενωνας και πλεον εφυγε το κρεββατι εμεινε χωρος για ενα καναπεδάκι 1.20 που πλεον απο τα μηχανηματα δεν ανοίγει με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 6:42 ΠΜ, dimsonic είπε Τωρα το επιασα. Και μενα η σοφιτα ξεκινησε απο ξενωνας και πλεον εφυγε το κρεββατι εμεινε χωρος για ενα καναπεδάκι 1.20 που πλεον απο τα μηχανηματα δεν ανοίγει Εμφάνιση Καλλίτερα studios (ή άλλες προτεραιότητες π.χ. βιβλιοθήκη- walking closet-...... δωμάτιο χορού / cocktail ...... ) από ξενώνα δεν λέω. Και εγώ αν ΄θυσίαζα" κάτι από αυτά θα έκανα ...ξενοδοχείο, αλλά όχι. Από την άλλη θα ήθελα να είχα ακόμα ένα δωμάτιο - ξενώνα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
mpamps Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Εγώ έχω να πω ότι έχουν περάσει 17-18 ώρες και δεν έχουμε ακούσει νότα. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 9:27 ΠΜ, mpamps είπε δεν έχουμε ακούσει νότα. Εμφάνιση Γκάρισμα εννοείς? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση