Guru npap Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, LK είπε Δεν ξέρω, αλλά είχαν βινύλια ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, npap είπε ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά... Αυτα ειναι σελακ με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Πάντως είδα μόλις , όλη τη σειρά OBEGRANSAD....και είναι ωραία. Και στα έπιπλα τα σχετίζοντα με το audio. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως είδα μόλις , όλη τη σειρά OBEGRANSAD....και είναι ωραία. Και στα έπιπλα τα σχετίζοντα με το audio. όντως λιτό σχέδιο μου άρεσαν όμως κι αυτές με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε όντως λιτό σχέδιο μου άρεσαν όμως κι αυτές Γενικά οι Σουηδοί είναι minimal.....(ξεπατικώνουν τον Franco Albini ) Καλές και οι παντόφλες..... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
trolley Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, npap είπε ο μικρός nerd μέσα μου θυμάται ότι το βινύλιο χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 40 και μετά... Οι δίσκοι γραμμοφώνου, νομίζω ότι δεν ήταν φτιαγμένοι από βινύλιο. Ή κάνω λάθος; Mea Culpa
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, trolley είπε Οι δίσκοι γραμμοφώνου, νομίζω ότι δεν ήταν φτιαγμένοι από βινύλιο. Ή κάνω λάθος; 12 ώρες πριν, dimsonic είπε Αυτα ειναι σελακ με σήμα το μπιφτέκι
trolley Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, dimsonic είπε σελακ Σόρυ, το είχα δει αλλά δεν το είχα κατανοήσει. Τι είναι αυτό λοιπόν..; Mea Culpa
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 @trolley. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, εσύ κράτησες πικάπ σπίτι ή απεταξάμην; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2022 ένα άλλο υλικό για "δισκοποιία" απο όσο θυμάμαι είναι φυσικό προϊόν. Αλλά ήταν σκληρό και έσπαγε εύκολα. με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση