Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Ίσως η πρώτη μόνο αλλά δεν είναι και σίγουρο. Αν το mobo σου δέχεται και 400άρες μνήμες θα παίξει αλλά θα πέσει στα 333 η συχνότητα λειτουργίας. Αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να μη δέχεται καν 400άρες και να πρέπει να ψάξεις αλλού! You 're welcome mate... Yes it is!!!
Pakos69 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 χμ...και άμα πέσει η συχνότητα τι πειράζει?
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δεν πειράζει, απλά θα έχεις μια πιο γρήγορη μνήμη η οποία θα δουλεύει αργά, that's all. Το κρίσιμο, όπως σου είπα, είναι να τη δέχεται το mobo σου... Mobo = motherboard, μητρική Yes it is!!!
Pakos69 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ok...τότε με αυτό το σκεπτικό γιατί να μην πάρω όποια να ναι απο τις 3??? Πάντως εμφανισιακά αυτές που έχω είναι σαν την 3η όχι σαν τις πρώτες 2...
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Οι μνήμες DDR2 όχι απλά δεν θα παίξυν, ούτε καν θα κουμπώσουν στη μητρική σου! Εσύ πρέπει να ψάχνεις πρωτίστως μόνο για απλές DDR και δευτερευόντως με τα χαρακτηριστικά που σου έγραψα! Yes it is!!!
Pakos69 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 αχα κατάλαβα! Χίλια ευχαριστω!!! sry που σ επρειξα αλλα είμαι ταλιμπάν σε θέματα υπολογιστή....
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Τίποτα φίλε μου, ρωτώντας πας στην πόλη άλλωστε! :) Yes it is!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση