aggeloskrv Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πριν λίγες εβδομάδες όπως κ σήμερα, ανέβασα ένα ποστ στην ενότητα "Περί ανέμων κ υδατων" του φόρουμ. Όπως κ τότε, έτσι κ σήμερα το ποστ μου αφού το ανεβάζω δεν βγαίνει στην μπάρα δεξιά που βρίσκονται οι "συζητήσεις", τα πρόσφατα δηλαδή ποστ ή τα ποστ στα οποία υπάρχει πρόσφατη απάντηση. Για ποιο λόγο; Να σημειώσω πως έχω ανεβάσει στην ενότητα "Περί ανέμων κ υδάτων" πολλές φορές στο παρελθόν κ πάντα έβγαινε στη μπάρα δεξιά. Ευχαριστώ. Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2022 από aggeloskrv
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2022 τα της περι ανέμων και υδάτων δεν βγαίνουν στα πρόσφατα. Μη με ρωτάς γιατί με σήμα το μπιφτέκι
aggeloskrv Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Αυτή η απόφαση από την διαχείρηση βγήκε πρόσφατα; Γιατί μέχρι πριν λίγους μήνες αυτό δεν ίσχυε!
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Εγώ που παρακολουθώ καθημερινά, η δεξιά μπάρα δε μου είναι χρήσιμη. Χρησιμοποιώ ειδική συντόμευση που τα βγάζει όλα. Ή απλά πατάς το "What's new" στο πάνω μενού και μετά διαλέγεις "Τα πάντα"
aggeloskrv Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Ok, καποιους τους βολευει καποιους οχι. Εγώ ας πούμε κοιτάζω πάντα δεξιά. Αυτό που ρωτάω ωστόσο είναι γιατί εδώ κ λίγους μήνες από τη συγκεκριμένη ενότητα δεν βγαίνουν τα καινουρια ποστ δεξιά. Προφανώς ρωτάω τους διαχειριστές μιας κ κάποιος από εμάς δεν θα γνωρίζει φαντάζομαι να απαντήσει
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2022 υποθέτω για να βγαίνουν στα νέα μόνο τα εντός μουσικού θέματος νήματα και όχι τα της καθημερινότητας 1 με σήμα το μπιφτέκι
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, dimsonic είπε υποθέτω για να βγαίνουν στα νέα μόνο τα εντός μουσικού θέματος νήματα και όχι τα της καθημερινότητας Η απάντηση. Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Η απάντηση. δεν βλέπω να αυξήθηκαν τα badges μου... 1 με σήμα το μπιφτέκι
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 Αυτά, οπως και η μπάρα αφορούν τα μουσικά, οσ γνοστον. 1 Live and let Live.
aggeloskrv Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 Γράφω κάποια άρθρα με τίτλο Musical Snapshots τα οποια δημοσιευονται κ στο Elculture. Κ σκέφτηκα να τα ανεβάζω κ εδώ μιας κ μπορεί κάποιος/οι να θέλουν τα διαβάζουν. Θα προτείνατε να τα ανεβάζω σε κάποια άλλη ενότητα του forum?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση