Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Ντρεπομαι που το λεω αλλα ηταν οι Toto. Βεβαια το μαζεψα και εχω ακουσει οτι εχουν κυκλοφορήσει. Ειμαι συχγωρεμενος τωρα. 1 Πρώην VARTANIS
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Συνθεση, ενορχηστρωση, παραγωγη, εκτελεση κλπ . Ενταξει εδω κατι θεματακια υπαρχουν. Συνθεση πχ ήταν 100% Brian στίχοι τουλαχιστον στα αριστουργηματα εξωτερικοι και εκτελεστικα επισης 100% εξωτερικοι. Βεβαια μονο για τα φωνητικα δινει κανεις ρεστα Επεξεργασμένο 1 Οκτωβρίου 2022 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Ειμαι συχγωρεμενος τωρα. Να τραγουδήσεις 1000 φορές γονατιστός το Rosanna και θα δούμε .... 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Prince. 1 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, gmoukou είπε Prince. Κι εγώ το ίδιο. Αλλά εμένα ακόμα δεν μ' αρέσει. Τι πρέπει να κάνω? Να πέσω στα 4 τραγουδώντας το sexy mf? Επεξεργασμένο 1 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αλλά εμένα ακόμα δεν μ' αρέσει. +1 Αλλά αδιαμφισβήτητα, τελικά, πρέπει να τον κατατάξουμε στις ιδιοφυΐες. "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
mkm Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Εγω δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, αλλά το θρεντ δίνει αρκετή τροφή για σκέψη. https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, gmoukou είπε Αλλά αδιαμφισβήτητα, τελικά, πρέπει να τον κατατάξουμε στις ιδιοφυΐες. Καλός ήτονε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gmoukou Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Καλός ήτονε. τα βλέπω τα αρπακτικά, σου' ρχονται! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, gmoukou είπε +1 Αλλά αδιαμφισβήτητα, τελικά, πρέπει να τον κατατάξουμε στις ιδιοφυΐες. Γουιθ ναθινγκ 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση