iassael Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Γεια σας χ8ες αγορασα το B-50 και μου φαινονται σχετικα σκληρες οι χορδές. Αξίζει να δοκιμάσω τιποτα αλλο τι προτείνετε? Ευχαριστω
Vrass Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Στα φτηνά όργανα οι κατασκευαστές βάζουν ο,τι να'ναι χορδές. ¶λλαξέ τες και λογικά θα δεις διαφορά. Και'γω έτσι ειχα κάνει σε μια πολύ φτηνή κλασσική κιθάρα και έφτιαξε αρκετά. Στο σετάραν το μπάσο πριν το πάρεις; Αν όχι ίσως να χρειάζεται και κάτι τέτοιο. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 τι χορδές έχει απάνω; ας ξεκινήσουμε από εκεί... Βass is a state of mind...
iassael Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 δεν ξερω :) αυτες που εχει από την "μαμα" του... μαλλον...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 δεν ξερω :) αυτες που εχει από την "μαμα" του... μαλλον... ούτε μέγεθος ξέρεις;(40άρες, 45άρες ή 50άρες) κοίτα αν θες πιο μαλακές μάλλον πας για νικελ.... υπάρχουν πολλές μάρκες τώρα... πρέπει όμως και να το σετάρεις ανάλογα αν δεν είναι από το εργοστάσιο... Βass is a state of mind...
iassael Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 α και επίσης ο ήχος κόβεται σχετικά απότομα οταν σταματάω... ενω το έχω σωστά κουρδισμένο
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 ε αυτό δεν είναι λόγω χορδών φαντάζομαι. Βass is a state of mind...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Aν δεν είσαι σίγουρος μπορείς να πας και στο κατάστημα που το πήρες και να ζητήσεις να σου δώσει χορδές στην διάσταση που φοράει από τη μανα του και με την ευκαιρία ρωτάς και για το σετάρισμα (αν εχει γίνει) και γιατί σου φαίνεται "σκληρό" (το μπασο,ε; ). :wink: :oops: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
iassael Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 δηλαδή τι μάρκα μου προτείνεις? Οχι δεν ξερω το μέγεθος... Δηλαδή παιζει ρόλο θελω να πω μπορεί να μην κάνουν για το δικό μου? Αρα πώς θα αγοράσω αν είναι? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση