Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ο Σου φαίνεται για "Ο"? Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Ο μαυρος ρε. Ο μπλακ. Με την τελεκαστερ. Για κιθάρες μιλαμε αφου 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Σου φαίνεται για "Ο"? Βλέπεις Gibson, είναι καλό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Ο μαυρος ρε. Ο μπλακ. Με την τελεκαστερ. Για κιθάρες μιλαμε αφου A, στο "live" είσαι ακόμα? Ο wannabe B.B. King είναι guest, το γκρουπ είναι duo και αποτελείται από την τραγουδιάρα/κιθαρίστρια και τον DJ/whatever. Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Μ αρεσει αυτος ο κεχρης μπροστα που λέει σοβαρα σοβαρα the sound of the future.... με σήμα το μπιφτέκι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μ αρεσει αυτος ο κεχρης μπροστα που λέει σοβαρα σοβαρα the sound of the future.... Πλάκα πλάκα, δίκιο έχει... Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε A, στο "live" είσαι ακόμα? Ο wannabe B.B. King είναι guest, το γκρουπ είναι duo και αποτελείται από την τραγουδιάρα/κιθαρίστρια και τον DJ/whatever. Φαντασου αν ειναι αυτος ο μουσαφιρης τι ειναι ο νοικοκυρης με σήμα το μπιφτέκι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Φαντασου αν ειναι αυτος ο μουσαφιρης τι ειναι ο νοικοκυρης Δεν το βλέπεις τι είναι? Dee Jay... Specs talks, Mgs walks
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν το βλέπεις τι είναι? Dee Jay... εγω ξέρω με τους ντητζεηδες χορεύεις τώρα κοιμάσαι κι όλας? με σήμα το μπιφτέκι
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε εγω ξέρω με τους ντητζεηδες χορεύεις τώρα κοιμάσαι κι όλας? Τώρα κυρίως σπας τ'αρ!$%@& σου... 1 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις