Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Night Beats-Who Sold my Generation (full album)
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 1 More is more. Yngwie Malmsteen
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 Να πω γαζώνουν; Να πω κεντάνε; Να πω οργώνουν; Ότι και να πω είναι λίγο... Και το παλικάρι που παίζει μπάσο κορυφή 1 all this has happened before and will happen again
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 Μιας και τελείωσαν τα παιχνίδια του mundial Freddie Hubbard Hub Tones/Readyfor Freddie/Straight Life με την συγκεκριμένη σειρα και συνεχόμενα. Οι μουσικοί που τον πλαισιώνουν από την αφρόκρεμα του είδους.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2022 Johnny Burnette-Wampus Cat Wanda Jackson Funnel of love (το 2 άπω το only lovers left alive αγαπημένη ταινία της σύζυγοι.)
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 1 More is more. Yngwie Malmsteen
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2022 On 12/4/2022 at 1:39 AM, fusiongtr said: Τον έχω λιώσει τον δίσκο. Κι αφού με έβαλες (εσύ κι ο Παύλος) στο κλίμα του παρελθόντος .... ΩΠ! Εδώ ήμαστε!... Το έχω ακούσει άπειρες φορές. Ολόκληρο το άλμπουμ. Έχω ξεχωρίσει κάποια, αλλά δεν έχω "πετάξει" τίποτα... Συνήθως ξεκινάω τη μέρα με αυτό ή με αυτό Βασικά πάει όλο το άλμπουμ σερί έτσι και ξεκινήσει... "μπονους τρακς" Βασικά από το The Expanse ξεχωρίζει αυτό: "Belter" translator here: https://lingojam.com/BelterTranslator
Προτεινόμενες αναρτήσεις