cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Επιτέλους... επιτέλους... αυτό το αγόρι είδε το φως. Praise the lord ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ με ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΕΙΣ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ/ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ δεν υφίσταται. Γι αυτό το 5G και το ρεύμα θα το πληρώνεις ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙ άμα δεν τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, cos_dr είπε ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ με ΕΠΙΣΥΝΔΕΣΕΙΣ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ/ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ δεν υφίσταται. Φίλος, με έμπλεξες... Εγώ υπερθεμάτισα την επιλογή σου για landline all this has happened before and will happen again
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 με κατοστάρα οπτική στο σπίτι έχω βολευτεί τα τρία τελευταία χρόνια. Το κινητό πιάνει 250 με 5g, αλλά δεν μπήκα ποτέ σε σκέψεις να κόψω το σταθερό. Το σταθερό έχει μια παλιομοδίτικη σταθερή αξία. Κάτι σαν άγκυρα, σε ένα σπίτι 2 με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλος, με έμπλεξες... Εγώ υπερθεμάτισα την επιλογή σου για landline Έπρεπε να έχουμε σταθερό με απεριόριστες κλήσεις και internet 200/20MB και κινητό με απεριόριστες κλήσεις και internet, όλα μαζί 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και να έχει βγει ο ΦΠΑ στο ΡΕΥΜΑ και τα τρόφιμα ήδη. Τι κάνουν? ΤΙΠΟΤΑ. χαχαχαχαχαχχαα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Έπρεπε να έχουμε σταθερό με απεριόριστες κλήσεις και internet 200/20MB και κινητό με απεριόριστες κλήσεις και internet, όλα μαζί 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ... Τι λες ρε φίλε ... 15 ευρώ! Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, που θέλουνε και λεφτά. Τζάμπα ρε .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι λες ρε φίλε ... 15 ευρώ! Να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, που θέλουνε και λεφτά. Τζάμπα ρε .... Tσάμπα δεν γίνεται. Απλά να συγκλίνουμε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν τίθεται θέμα ότι το 5G είναι ταχύτατο. Το πρόβλημα με το internet στο κινητό είναι η ογκοχρέωση στο download. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, LK είπε Το πρόβλημα με το internet στο κινητό είναι η ογκοχρέωση στο download. Δεν υπάρχει ογκοχρεωση έφοσον έχεις συμβόλαιο για απεριόριστο ιντερνετ (εννοείται στο κινητό). 1 Γιώργος
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Δεν υπάρχει ογκοχρεωση έφοσον έχεις συμβόλαιο για απεριόριστο ιντερνετ (εννοείται στο κινητό). Υπάρχουν και τέτοια;. Μόνο εγώ πλερώνω σαν τον λαλάκα ; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω προγραμμα με 32 ευρώ φιξ πακέτο. Απεριόριστο ίντερνετ (και με 2η κάρτα για να μπαίνει σε τάμπλετ ή ρούτερ, με διαφορετικό νούμερο), απεριόριστα κινητά και σταθερά, και απεριόριστα προς ΕΕ. Ψάξου.. Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση