fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε τι ιδιαίτερο έχει η SG που μάλλον θα την έκανε να χάσει μερικά χιλιάρικα απο την αξία της. Ο ένας μαγνήτης είναι aftermarket, και βλέπω και έναν περίεργο διακόπτη δίπλα στο jack. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ο ένας μαγνήτης είναι aftermarket, και βλέπω και έναν περίεργο διακόπτη δίπλα στο jack. Είχα αφαιρέσει το καπάκι του. Είναι ο Gibson και ήταν της μόδας ο ξεβράκωτος. Καλά κατάλαβες ότι κάτι συμβαίνει με το jack. Υπήρχε κι άλλο ένα jack δίπλα για stereo σύνδεση. Την πήρα έτσι και δεν φαινόταν να είχε γίνει απο ερασιτέχνη. Μοναδικό κομμάτι αλλά δεν ξερω πως θα κοστολογείτο. Είχα και μια ES-345 stereo που μάλλον την απολαμβάνει ο Πορτοκάλογλου, δεν είμαι σίγουρος. Cherry red θεογκόμενα! 2 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 δεξιός ψάλτης είναι αυτός που είναι δεξιά για τον κόσμο με σήμα το μπιφτέκι
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε που μάλλον θα την έκανε να χάσει μερικά χιλιάρικα απο την αξία της. Αλλαγμένο bridge μαγνήτη. OK: Τώρα είδα την απάντηση σου... Μισό... το tailpiece είναι original; Γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι του λείπει... all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Υπήρχε κι άλλο ένα jack δίπλα για stereo σύνδεση. Αααα, ώστε jack είναι και το δεύτερο. Από την φωτό μου φάνηκε σαν διακόπτης. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2022 Βγάλε κάνα- δύο έξτρα Χ από την τιμή... Μετά από... CSI SG, αυτή είναι μια original '63 και αυτό είναι το original tailpiece 1 all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Είχα την τύχη να γεννηθώ με το ένστικτο (δεν μπορώ να το αποδώσω αλλού- ένστικτο είναι) της εκτίμησης του "παλιού". Τότε δεν μπορούσα να ερμηνεύσω τί με συνέπαιρνε σε αυτό , τώρα το ερμηνεύω. Η διάρκεια, η αντοχή στη φθορά του χρόνου. Με γοήτευε σε όλα τα επίπεδα από αντικείμενα ......μέχρι και ανθρώπινες σχέσεις.....ή το ανθρώπινο σώμα. Θυμάμαι ακόμα και "μάχες" με τους δικούς μου, όντως παιδί ακόμα, να μην πετάξουν τα παλιά έπιπλα και να μην αναβαθμίσουν το παλιό σαλόνι.....που ήθελαν εκεί στα μέσα των 80's να εκμοντερνίσουν. Δεν σε αδικώ, δεν έχουν όλοι τις διαστροφές μου, και μάλλον η πλειοψηφία έχει το αντίθετο ένστικτό....αυτό της ανανέωσης . Από την άλλη, στον μικρόκοσμό μου , είμαι πραγματικά ευτυχισμένος για ό,τι παλιό "έσωσα", διατήρησα και κράτησα (και δεν είναι λίγα) , ασχέτως με την τυχόν αξία τους . 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, dimsonic είπε πες μας τώρα οτι είσαι ο δεξιός ψάλτης Όχι αυτός είναι ο Tom Johnston των Doobies. Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Nestoras InfluenSir!
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 ... και αφίσα του Fast Freddie .... 'σσσσσσ'ωραίοςςςςςςςςς 3
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βγάλε κάνα- δύο έξτρα Χ από την τιμή... Μετά από... CSI SG, αυτή είναι μια original '63 και αυτό είναι το original tailpiece Ναι βρε, έτσι ήταν απλά δεν φαίνεται στη φωτογραφία ένεκα του ματ λόγω έλλειψης γυαλίσματος. Σιγά μην υπήρχε aftermarket tailpiece για Maestro τότε. 1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε ... και αφίσα του Fast Freddie .... 'σσσσσσ'ωραίοςςςςςςςςς Μόνο κάποιος που παρακολουθεί χρόνια τα πιάνει αυτά, φίλος! 'Συσσσ' ωραίος! 1 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση