dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 δεν ξέρω αν η nasa κρατάει τα δικαιώματα αλλά στο επόμενό μου θα έχω και ήχο μαύρης τρύπας. Αν και χωρίς να θέλω να παινευτώ κάτι παρόμοιο είχα σε κανα δυό κομμάτια μου.... https://www.nbcchicago.com/news/national-international/this-is-what-a-black-hole-sounds-like-prepare-to-be-very-freaked-out/2920618/?fbclid=IwAR1NlPEFkB2qj4EbiBedLS7u9gIvaOrcxjF1p8MMjoU-eDPQUpfh1CWH5eI 1 1 με σήμα το μπιφτέκι
mpamps Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Ενδιαφέρον... Λίγο πολύ κάπως έτσι κάνει και το στομάχι όταν πεινάω 2
Jet72 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μα ο ηχος θελει ενα μεσο για να διαδοθεί, δεν ειναι Η/Μ ακτινοβολία, τί δεν καταλαβαινω; Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2022 από Jet72 (Edit) 1
John Tzinieris Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δεν είναι ήχος αυτό. Είναι ταλαντώσεις σε αέριο από διαδικασίες της μαύρης τρύπας σε μια πολύ χαμηλή περίεργη συχνότητα που την έκαναν ήχο με το ζόρι κάνοντας επεξεργασίες ήχου.. Λέω κι εγώ.. 1
manosx Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Κάνει μια δόνηση κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα η τρύπα στο διάστημα (ανάμεσα στα πόδια σου που έλεγε και ο Τζιμάκος ), την ανεβάζουν 57 ( 57 ffs) οκτάβες οι επιστημονικοί επιστήμονες της ΜΑΣΑ, και νατη "μουσική". Τόσα δις τσιμπολογάνε, να μην κάνουν και λίγο προμόσιο, εντ ντου δε λοκομόσιο; 1 4 1
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ψέμα οπως όλη η ΝΑΣΑ .Κάποιον DJ θα προσέλαβαν όπως είχαν κάνει με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ψέμα οπως όλη η ΝΑΣΑ τι μας κρύβουν? με σήμα το μπιφτέκι
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε τι μας κρύβουν? Ότι έχουν τους καλύτερους υπολογιστές για επεξεργασία εικόνας και βίντεο στον κόσμο. https://www.nas.nasa.gov/hecc/resources/pleiades.html Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ότι έχουν τους καλύτερους υπολογιστές για επεξεργασία εικόνας και βίντεο στον κόσμο. https://www.nas.nasa.gov/hecc/resources/pleiades.html ε τι δεν έχει κάρτα ήχου αυτό? με σήμα το μπιφτέκι
John Tzinieris Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimsonic είπε ε τι δεν έχει κάρτα ήχου αυτό? ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Έπρεπε να έχει τουλάχιστον 256 Lynx ή έστω 512 RME. Έτσι για τη λιγούρα. Η πλάκα είναι ότι έχει 600.000 πυρήνες κάρτας γραφικών nVidia. Τώρα ξέρουμε γιατί έχουν ανέβει οι τιμές! Καλό κομπιουτέρι πάντως, βοηθάει, βοηθάει.. (Η ΔΕΗ τους έχει έρθει; ) Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2022 από John Tzinieris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση