Alex Raptakis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντα και παντού dark mode! Ευχαριστούμε αφεντικό! Εγώ θα το κανα λίγο πιο σκούρο, το ίδιο με το forum δηλαδή. Επεξεργασμένο 12 Ιουλίου 2022 από Alex Raptakis
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Εγώ θα το κανα λίγο πιο σκούρο, το ίδιο με το forum δηλαδή. Εμμμ... δεν μιλάς όταν πρέπει. 1 Live and let Live.
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Εμμμ... δεν μιλάς όταν πρέπει. ευτυχώωωως... το ανθρακί είναι ιδανικό σκούρο στο κοντράστ με τα fonts για μας τα γερόντια γιατί στο μαύρο-άσπρο αρχίζουν τα είδωλα... κι όχι τα pop τα άλλα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
mike_rhd Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Κ γω το χρησιμοποιω παντου πλεον, οποτε ηταν εξαιρετικη προσθηκη! Ain't nothing but the blues.
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Θα ήταν τέλεια μια επιπλέον λειτουργία Extra Dark Mode αποκλειστικά για τις μάπα αγγελίες. Δηλαδή, βλέπεις αγγελία για μεταχειρισμένη κιθάρα που πωλείται πιο ακριβά και από καινούρια γιατί είναι "original", "σπάνια", "συλλεκτικό κομμάτι" και την έχει παίξει ο Hendrix; Ενεργοποιείται το Extra Dark Mode και μαυρίζει εντελώς για να έχουμε την ησυχία μας 2 Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση