Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Απο αυτη τη βδομάδα προστέθηκε ένας επιλογέας Dark mode στη σελίδα των αγγελιών. Προσπαθήσαμε να την κάνουμε ευανάγνωστη και βολική για κινητά. Περιμένω τα σχόλια σας και πιθανά bugs. 5 Live and let Live.
methylene blue Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Εμενα (που δεν μου αρεσει) το γυρναω στο off και οταν αλλαζω σελιδα ενεργοποειται απο μονο του Το εχω χρησιμοποιησει σε android Και οταν ενεργοποειται (απο μονο του) ο διακοπτης του ειναι στο off
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Αυτό είναι ένα πρόβλημα απο τα εγκατεστημένα cookies στον browser και θα χρειαστεί να τα καθαρίσεις καλά στις ρυθμίσεις. Ισχύει για όλους όσους επισκέπτονται συχνά τη σελίδα. Live and let Live.
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 προσωπικά πολλάν μ' αρέσ' και στο pc πλέον αυτό χρησιμοποιώ... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, npap είπε προσωπικά πολλάν μ' αρέσ' και στο pc πλέον αυτό χρησιμοποιώ... αμα μεγαλώσετε λίγο ακόμα και αρχίσουν οι μυοψίες και οι λάμψεις θα σας αρέσει ακόμα περισσότερο με σήμα το μπιφτέκι
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Μια χαρά είναι. Το λευκό του... tide στράβωνε. Τώρα είναι πολύ πιο ευανάγνωστες. 1 all this has happened before and will happen again
gmoukou Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μια χαρά είναι. Το λευκό του... tide στράβωνε. Τώρα είναι πολύ πιο ευανάγνωστες. +1 Μεγάλο feature. "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, rossi είπε παντα dark mode,σε ολα πλεον... Το μόνο καλό στο dark mode είναι ότι δεν ελκύει τα κουνούπια το βράδυ με κλειστά φώτα στο δωμάτιο όπως το λευκό-φωτεινό του original....... 2
Guru Alter Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Guru Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2022 Εγώ ούτως η άλλως έχω πάντα dark mode στον browser, σε όλα τα σάιτ έτσι μπαίνω! 1 YouTube | Instagram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση