Phil-Wolf Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Γεια και χαρά σας λεβεντόπαιδα! Έχω αγοράσει μια πεταλιέρα Boss GT-8 εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά έναν ήχο της προκοπής δεν έχω καταφέρει να βγάλω. Όλοι οι ήχοι ή θα τζιτζικίζουν ή θα είναι ψόφιοι. Και τα καθαρά ψιλομάπα... Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να βοηθήσει με κάποιες συμβουλές???? Παίζω μουσική σε στυλ Fates Warning / Dream Theater.
vagx69 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Σε τι ενισχυτη/τελικό/ΡΑ παίζεις? Τι output έχεις επιλέξει στο GT8? Τι preamps χρησημοποιείς? Θεωρώ δεδομένο πως έχεις λυώσει το manual στο διάβασμα, έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο και ΔΕΝ προσπαθείς να παίξεις με presets!!!
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Παίζω με BC Rich Warlock (korea) & Leem amp (30 Watt). Το manual το διαβάζω συνεχώς αλλά δεν προτείνει λύσεις.... Ξέρω οτι δεν έχω και τον καλύτερο εξοπλισμό, αλλά ως ένα βαθμό θα έπρεπε να είχε βγει κάτι της προκοπής. Θα διαβάσω και το άρθρο μήπως βγάλω καμμιά άκρη. Πίστεψέ με έχω φάει ΠΟΛΛΕΣ ώρες προσπαθώντας να την "τιθασσεύσω"!!
zithon Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 το σημαντικοτερο που δεν αναφερουν ιδιαιτερα ειναι το output που χρησιμοποιεις. οταν το ανακαλυψα αλλαξαν ολα. χρησιμοποιησε το equalizer, το tone modify, βαλε σε σειρα τα effect απο το effect chain, βαλε την ενταση απο το κουμπακι πισω σε λιγο λιγοτερο απο το μισο και προσπαθησε ο ηχος σου να βασιζεται περισσοτερο στο equalizer του ενισχυτη σου και λιγοτερο απο την πεταλιερα. ακομη παραμορφωση βγαλε καλυτερα απο τα preamps και λιγο σε καποια σημεια αν θελεις τα overdrive και distortion γιατι δεν ειναι τοσο καλα. οπως και το reverb kαι delay κανει θαυματα. εγω ελιωσα αλλα τα καταφερα. θελει υπομονη. :wink: NON SERVIAM...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Το Tone Modify το έχω "ανακαλύψει" και εγώ και χρησιμοποιώ το Fat. Το πρόβλημά μου είναι αφενός το "φύσημα" όταν βάζω πολλά γκάζια και αφετέρου τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο EQ του ενισχυτή μου και τι στο EQ του Preamp.
plusyear Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 χρησιμοποιησε απο το tone modify το fat και το enchancer πριν απο τους preamps σου και τα resonator μετα εγω μονο με τα resonator μετα τον preamp εχω καταφερει να βγαλω αρκετα καλους ηχους επισης ποιο output select χρησιμοποιεις??? στον ενισχυτη σου θα πρεπει λογικα να αφησεις ολα στη μεση Υ.Γ υπαρχει καπου στο bossgtcentral ενα αρθρο how to get less fizz που ''πειραζεις'' λιγο το global eq σου γενικα εγω στο global eq εχω τα high +5db εχω καταφερει να παρω καλα αποτελεσματα παντως δεν παιζω σε ενισχυτη ομως αλλα σε τελικο -=Dream Within A Dream=-
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Τι preamp χρησιμοποιείς και τι Overdrive?
zithon Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 χρησιμοποιω το πρωτο απο τα RETURN δεν θυμαμαι πως λεγεται. σε καθε ενισχυτη ακουγοναι διαφορετικα οι ρυθμισεις. βαλε λιγο παραπανω μεσσαι απο την πεταλιερα για να γλυκανει ο ηχος και αν θελεις κοψτα απο τον ενισχυτη. ειναι λαθος η σκεψη να βαζεις τα eq του ενισχυτη στη μεση. NON SERVIAM...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Το φύσημα των patches πώς κόβεται?? Για παράδειγμα οι Rectifier (Mesa Boogie) μου βγάζουν τρελό φύσημα και διάφορους θορύβους. Έχω προσπαθήσει να τους αφαίρέσω με το noiz reduction αλλά τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση