Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Παρά το γεγονός ότι στο forum είμαστε μειοψηφία, υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για digital εξοπλισμό και έχουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς μπορούν να πάρουν το 100% από τέτοια μηχανήματα ή plugins. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνουμε ένα club, στο οποίο θα μπορούμε να συζητάμε για Fractal, Kemper, Helix, Neural, κλπ, να μοιραζόμαστε ενδιαφέροντα videos και γιατί όχι να γράψουμε και μερικά tutorials. Δε θα έλεγα σε καμία περίπτωση ότι είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά έχοντας κλείσει δεκαετία με πολλά διαφορετικά digital ή hybrid rigs, τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω τις δυσκολίες τέτοιων setups και ελπίζω να κάνουμε μια μικρή κοινότητα που θα παράξει υλικό για κόσμο που αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες. Ας δούμε πρώτα παρουσίες και στη συνέχεια να συζητήσουμε εντός του club τι ανάγκες υπάρχουν. Digital Modeling/Profiling Club 7 More is more. Yngwie Malmsteen
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Ωραίο club. Έλειπε κάτι τέτοιο από το noiz, μπράβο Bill. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Σαν παν-άσχετος που ζει με amp sim, μπαίνω στο club άμεσα! 1
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Σαν παν-άσχετος που ζει με amp sim, μπαίνω στο club άμεσα! Και amp-sims θα έχει το menu και plugin effects, με ιδιαίτερη βάση στα δωρεάν, γιατί πιστεύω ότι στις μέρες μας στήνεις ήχο και με τέτοια. 1 1 More is more. Yngwie Malmsteen
mpamps Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ως χρήστης Kemper προσχωρώ άμεσα. Επεξεργασμένο 6 Ιουλίου 2022 από mpamps 1
Vale Rossi Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Και εγώ θέλω να συμμετάσχω στο club για να μάθω κάτι στον αντικείμενο. 1
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Vale Rossi είπε Και εγώ θέλω να συμμετάσχω στο club για να μάθω κάτι στον αντικείμενο. Γράφω στην περιγραφή του club ότι είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι απλά ενδιαφέρονται για αυτή την τεχνολογία, όλοι οι καλοί χωράνε! 1 More is more. Yngwie Malmsteen
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενεργοποίησε το "συζητήσεις" για να μπορεί να ανοίξει νέο θέμα, και αν θέλεις και το "video" για να μπορεί να ανέβει σχετικό video. Επεξεργασμένο 6 Ιουλίου 2022 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 OP Moderator Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ενεργοποίησε το "συζητήσεις" για να μπορεί να ανοίξει νέο θέμα, και αν θέλεις και το "video" για να μπορεί να ανέβει σχετικό video. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι πρέπει να τα ανοίξω αυτά, νομίζω όλα οκ τώρα. 2 More is more. Yngwie Malmsteen
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, BillTrantos είπε νομίζω όλα οκ τώρα. Μια χαρά είναι τώρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση