Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Γιάννη, επίσης, δεν δουλεύει ο messenger στις αγγελίες. Λαμβάνω ειδοποίηση για απάντηση (μέσω email), αλλά η απάντηση δεν έρχεται στον messenger. Ο messenger λειτουργεί μια χαρά. Το πρόβλημα συνήθως προκύπτει με τα μέλη που έχουν email στο yahoo ή στο in.gr κ.α. άκυρα email clients που δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις. 1 Live and let Live.
marioG542 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Και θέλεις να σου δουλέψει η εφαρμογή με τέτοια ομολογία? Μια τελευταία ρε παιδια (για φετο) ... Μια μπασταρδεμενη με διπλους τελω!!! 2 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, marioG542 είπε Μια τελευταία ρε παιδια (για φετο) ... Μια μπασταρδεμενη με διπλους τελω!!! Εμενα μου αρέσει αυτη... 1 Γιώργος
marioG542 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εμενα μου αρέσει αυτη... Κοκλα! Τι ειναι; http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, marioG542 είπε Κοκλα! Τι ειναι; Telecaster είναι και ξεχνάς τις αγγελίες ... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, marioG542 είπε Κοκλα! Τι ειναι; Schecter pt 1 Γιώργος
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2022 Στο pc δεν μου εμφανίζεται καθόλου το θέμα με τα digital profiles, ενώ στο κινητό κανονικά... Γιώργος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2022 Στο κινητό βλέπεις custom feed δικό σου. Καν'το και στο desktop. 15 ώρες πριν, marioG542 είπε Η αναζητηση στις αγγελίες γιατι δε δουλευει;;; Το πληκτρολόγιο στα Xiaomi, Huawey το κουμπί δίνει εντολή Next και όχι enter. Μπήκε το κουμπί Αναζήτηση απο κάτω πλέον. 2 Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση