Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε For the record δηλαδής, από τα τότες ο θείος Leo έβαζε ότι κσυλο έβρισκε. Άμα καθόταν και καμία παρτίδα poplar την μπουμπούναγε- έχει συμβεί και αυτό. Και μαόνι έχει βάλει 1 1 InfluenSir!
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Πάντως πέρα απ' το σχήμα Strat, διαφοροποιείται αρκετά στον ήχο. Τα chords είναι πιο piano-like που λέει και ο Τζονάκης. Στην ουσία ακολουθεί η κιθάρα τη στροφή που έκανε στη μουσική του, από το Continuum μέχρι και το φετινο Sobrock Never give up!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Συμφωνώ. Εμένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα. Το πως καθαρίζουν τα μπάσα και έχουν αυτό το twang quality. Ας πούμε εδώ ο Greg Koch τη σκίζει με το γνωστό του ύφος και ακούγεται τελείως διαφορετικά φυσικά αλλά το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο. 2 Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο. Και ασθενικό θα πρόσθετα εγώ. Και ο ήχος αρκετά thin γενικότερα (για τα γούστα μου πάντα). Άψυχη μου φάνηκε ρε γμτ, καθόλου όγκος ακόμα και για μονούς. Αν και εμφανισιακά δεν με ενόχλησε το headstock έτσι όπως την είδα "σε δράση". Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Προφανώς είναι διαφορετικά τα ζητούμενα απο τον καθένα. Εγώ τέτοιον ήχο ζητάω απο μονοπήνιο. 1 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Συμφωνώ. Εμένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα. Το πως καθαρίζουν τα μπάσα και έχουν αυτό το twang quality. Ας πούμε εδώ ο Greg Koch τη σκίζει με το γνωστό του ύφος και ακούγεται τελείως διαφορετικά φυσικά αλλά το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο. Υπάρχει κατι που να μη σκιζει αυτος. Παντως η ειλικρινης μου άποψη ειναι οτι ειναι 2 much stratty. Θα έλεγα more stratty than I can take με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Συμφωνώ. Εμένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα. Το πως καθαρίζουν τα μπάσα και έχουν αυτό το twang quality. Ας πούμε εδώ ο Greg Koch τη σκίζει με το γνωστό του ύφος και ακούγεται τελείως διαφορετικά φυσικά αλλά το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο. ...... Δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος της. Θα ήθελα να δω με ποιόν ενισχυτή παίζει και τις ρυθμίσεις του. Πολύ "τσίγκινος" ο ήχος και τον Greg δεν τον βλέπω πολύ ενθουσιασμένο.....μάλλον διεκπεραιωτικά γίνεται η όλη παρουσίαση και δεν ξέρω γιατί..... λίγα λεφτά ίσως;
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Έτσι για την ιστορία, να βάλω εδώ ποιον strat ήχο προτιμάω. Από το 5:04 και μετά ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Συμφωνώ. Εμένα αυτό μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα. Το πως καθαρίζουν τα μπάσα και έχουν αυτό το twang quality. Ας πούμε εδώ ο Greg Koch τη σκίζει με το γνωστό του ύφος και ακούγεται τελείως διαφορετικά φυσικά αλλά το μπάσο του neck είναι πεντακάθαρο. Τα αγαπημένα μου demos στο YT ο Gregory Kochery, πραγματικός master στο όργανο και τυπάρα μεγάλη. More is more. Yngwie Malmsteen
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2022 @fusiongtr καλά μόλις μπήκε το οβερντράιβ με τον neck εκεί στο 6:45 ανατρίχιασα! Αυτό μάλιστα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση