Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Η πολύ προσεγμένη προώθηση της PRS απο τον John Mayer, μιας και είναι κατασκευασμένη στις προδιαγραφές του, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά, με αποτέλεσμα σε πολλά outlets η ασιατική έκδοση SE με την γνωστή σε όλους ποιότητα απο τα άλλα μοντέλα της εταιρίας, να είναι η πρώτη κιθάρα σε ζήτηση! Στην αρχή μου ξίνιζε το headstock για στρατοκάστερ αλλά μια τα μοναδικά, πανέμορφα ματ χρώματα, μια ο ήχος του Mayer, έχω πάθει κι εγω την πλάκα μου ο άνθρωπος και το μυαλό μου εκεί γυρίζει αρκετές ώρες την ημέρα. Απο προδιαγραφές σκίζει, με poplar σώμα και rosewood ταστιέρα, ωραίο ατσάλινο 2-Point τρέμολο και 22 τάστα, ενώ κοστίζει ένα χιλιάρικο. Στην κατηγορία των Vintera δηλαδή που είναι και το ψωμοτύρι της Fender. Εσείς τι έχετε να πείτε για όλα αυτά; Ένοχος ή αθώος κύριε πρόεδρε; Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 ενοχος βέβαια 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Απο προδιαγραφές σκίζει, με poplar σώμα .... Ε όχι και "σκίζει" βρε Γιάννη μου με poplar σώμα .... Για μένα είναι βασικός λόγος απόρριψης. Χάθηκε ο κόσμος δηλαδή να βάλει ένα αλντεράκι του θεού, ή κανένα σουάμπ ας? 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 το χεντστοκ δεν καταπίνεται με τίποτα, τα χρώματα είναι τραγικά, μόνο ο Λεωνίδας ήξερε που να ψωνίσει χρώματα, ο ήχος του Mayer δεν είναι ο ήχος ο παλιός με τίποτα, χώρια τα ξύλα και η ανατολίτικη καταγωγή. Αν είναι να δώσεις ένα χιλιάρικο γι αυτές, παίρνεις ένα σωρό υποκατάστατα με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ε όχι και "σκίζει" βρε Γιάννη μου με poplar σώμα .... Για μένα είναι βασικός λόγος απόρριψης. Χάθηκε ο κόσμος δηλαδή να βάλει ένα αλντεράκι του θεού, ή κανένα σουάμπ ας? Αφού δεν έχει Agathis ή κολλημένα κόντρα πλακέ πάλι καλά.... Σε λίγα χρόνια άλντερ, μαμπλ και σουάμπ ας θα είναι απαγορευμένες λέξεις! 1
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Απόψεις είναι αυτές λέμε. 3 Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αν είναι να δώσεις ένα χιλιάρικο γι αυτές, παίρνεις ένα σωρό υποκατάστατα Η καλύτερη (για τα γούστα μου) strat που έχω παίξει ήταν αυτό που θα έλεγε κανείς "υποκατάστατο", αλλά κάθε άλλο παρά τέτοιο ήταν. Μια Carvin bolt-t, η οποία είχε 24 τάστα, bird's eye maple ταστιέρα, compound radius (12-14), alder σώμα, wilkinson τρέμολο, και έβγαινε γύρω στο χιλιάρικο (με custom παραγγελία, τελωνείο, μτφ, κλπ). Αυτή ... μάλιστα. Και την φτιάχνεις όπως θέλεις. 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Απόψεις ... ΑπόψΗς εννοείς φαντάζομαι. Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 λέγοντας υποκατάστατο δεν εννοώ απαραίτητα fender με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε λέγοντας υποκατάστατο δεν εννοώ απαραίτητα fender Αυτό είπα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Αυτό είπα. και εγώ αυτό είπα. Γι αυτό το λεω με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση