Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Όσοι δεν το είδατε, δείτε το. Όσοι το είδατε ... ξαναδείτε το. Επεξεργασμένο 17 Ιουνίου 2022 από Spyros Delta 9 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το βλέπω τώρα. Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!!!!!!!!!!!!! Επεξεργασμένο 17 Ιουνίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gmoukou Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 must see εξίσου και το επεισόδιο που έχει καλεσμένο τον Victor Wooten. Αξίζει το κάθε δευτερόλεπτο της συνέντευξης (αν γουστάρει κανείς σλαπιές αξίζει και για αυτό ) https://youtu.be/UkAowtHSEMA 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 οι ήχοι των δυό τουλάχιστον είναι υπεράνω με σήμα το μπιφτέκι
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, dimsonic είπε οι ήχοι των δυό τουλάχιστον είναι υπεράνω Δε μας λες όμως ποιοι 2, για να νομίζει ο καθένας τα δικά του. Κατά τη γνώμη μου, μιλάμε για 3 κιθαρίστες που μπορεί να κινούνται σε παρόμοια μουσικά contexts, αλλά έχουν εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις και στο παίξιμο και στον ήχο, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, στο δικό μου το μυαλό πάντα. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα rig για να παίξω εγώ με τα δικά μου χέρια, τότε θα διάλεγα σίγουρα του Carlton, δεν έχω καμία επαφή με το στυλ των άλλων 2, παρά μόνο ως ακροατής που τους έχω λιώσει. Είμαι σίγουρος όμως ότι δε θα καθόταν καλά στα χέρια μου το rig του Wong, δεν έχω καθόλου αυτό το groovy σκάσιμο στο δεξί. Παρομοίως και για τον Lettieri, που μ'αρέσει πολύ και solo και στους Snarky Puppy. More is more. Yngwie Malmsteen
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Carlton Wong Και γω πιο κοντά στον Λαρούς είμαι αλλά μου αρέσει όντως το δεξί του Wong. Ο άλλος δεν είναι του γούστου μου με σήμα το μπιφτέκι
mpamps Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Εμένα πάλι ο Lettieri είναι πιο πολύ του γούστου μου.
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλοί οι πιτσιρικάδες, όταν παίζει ο παππούς όμως ... Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου 2022 από Nestoras InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2022 Αυτό το "concrete" από το 7:38 περίπου, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ!!! 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nekkon Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2022 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2022 Ο Larry Carlton παίζει με την Sire H7 (την signature κιθάρα του δηλαδή); Αν ναι, φοβερός ήχος από όργανο που κάνει μόλις 600€... Τώρα θα μου πείτε the tone is in the fingers, οκ συμφωνώ, αλλά και πάλι... Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση