boukas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Αν ξέρεις τι βάζεις και την φτιάξεις σωστά ναι! Έτσι είναι. Έχεις μια fended-style κιθάρα ακριβώς όπως σε βολεύει και σου αρέσει. Και μόνο και μόνο αυτή η αίσθηση μαζί με την υψηλή της ποιότητα μου φτάνει! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
koua3koua3 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 σας ευχαριστώ πολυ και εκτιμώ το ενδιαφερον σας αλλα custom κιθαρα δεν μπορώ να φτιαξω... εδω δεν ξερω καλα καλα την διαφορα στον ηχο απο maple i rosewood κτλ κτλ να συνθεσω ολοκληρη κιθαρα? :P παντος οσες προτασεις κοντα στα 500 euro εχετε πειτε μου :D δηλδη οι lite ash ειναι οτι τυχει?? :P sorry κιολας αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα.. εγω μονο να παιζω ξερω :S (το κατα δυναμην παντα... :D)
Vrass Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Αφού δεν θέλεις να πειραματιστείς με custom (και καλα κανεις αφού δεν νιώθεις σίγουρος με τη σύνθεση μιας κιθάρας από μόνος σου), μπορείς να καταφύγεις σε μια από τις δοκιμασμένες και έτοιμες λύσεις. Είναι και στα λεφτά που θέλεις αν δεν κάνω λάθος. http://www.rockinger.com/index.php?list=WG908&lang=ENG Από αυτά που διαβάζω από τους φίλους στο Noiz η παραπάνω επιλογή πιστεύω οτι είναι πολύ αξιόλογη. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 ...εδω δεν ξερω καλα καλα την διαφορα στον ηχο απο maple i rosewood κτλ κτλ .... Ε όχι!!!!!!!!! Τι πράγματα είναι αυτά? :twisted: Διάβασε και λίγο noiz ρε παιδί μου να ανοίξει το μάτι σου..... :lol: :lol: :lol: :lol:
boukas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Γεια σου κουρδισμένε :wink: :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Τουλάχιστον τις διαφορές Gibson/fender τις ξέρεις; Αν όχι, μένεις μεταξεταστέος.............. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση