ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Μϊα παλιά συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε. https://www.in.gr/2022/05/20/life/interviews/pisteyo-oti-mousiki-einai-epistimi-mia-spania-synenteyksi-tou-vaggeli-papathanasiou-ston-thanasi-lala/ Όντως αξίζει. Περιέχει πολλή πληροφορία χωρίς περιττές λέξεις και τη βρίσκω αντιπροσωπευτική ως προς το τί εστί Βαγγέλης Παπαθανασίου. Έψαχνα κι εγώ να τη βρώ, πολύ εύστοχη ανάρτηση.
matawan Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 Ο δίσκος του Ωδές με την Ειρήνη Παπά είναι ένας από τους δυο δίσκους με τους οποίους είχα πάθει εμμονή όταν ήμουν νήπιο, έτυχε να υπάρχει στη δισκοθήκη των δικών μου. Πάντοτε είχα ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική του και υπάρχουν κομμάτια του όπως το παρακάτω που μπορεί να τα ακούω στο repeat για μέρες ! It's a shame stupidity isn't painful.
pericles Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 Θα ηταν μεγαλο ατοπημα εκ μερους μου να μην μνημονευσω το Βαγγελη για ολο το εργο του.Αλλα αυτο εδω το κομματι αποτελει για μενα εμα ονειρο που πραγματικα εζησαμε ολοιο οσοι ασχοληθηκαμε με την μουσικη ενεργα (παιζοντας η ακουγοντας ) παιρνοντας απο τετοια αιθερια κομματια την γλυκα ,και την μελαγχολια ποθ αναδεικνυουν .Δυο συντελεστες του ειναι ηδη ''φευγατοι ".Μην μου πειτε οτι ο Βαγγελης και ο Γιαννης δεν θα συναντηθουν εκει ψηλα να μιλησουν και ισως να παιξουν παλι μαζι.Δεν ξερω ρε παιδια αλλα αισθανομαι αδειος . Ας αναπαυθουν με ειρηνη. Μόλις τώρα, pericles είπε Θα ηταν μεγαλο ατοπημα εκ μερους μου να μην μνημονευσω το Βαγγελη για ολο το εργο του.Αλλα αυτο εδω το κομματι αποτελει για μενα ενα ονειρο που πραγματικα εζησαμε ολοι οσοι ασχοληθηκαμε με την μουσικη ενεργα (παιζοντας η ακουγοντας ) παιρνοντας απο τετοια αιθερια κομματια την γλυκα ,και την μελαγχολια που αναδεικνυουν .Δυο συντελεστες του ειναι ηδη ''φευγατοι ".Μην μου πειτε οτι ο Βαγγελης και ο Γιαννης δεν θα συναντηθουν εκει ψηλα να μιλησουν και ισως να παιξουν παλι μαζι.Δεν ξερω ρε παιδια αλλα αισθανομαι αδειος . Ας αναπαυθουν με ειρηνη. 1
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 Moderator Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Μϊα παλιά συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε. https://www.in.gr/2022/05/20/life/interviews/pisteyo-oti-mousiki-einai-epistimi-mia-spania-synenteyksi-tou-vaggeli-papathanasiou-ston-thanasi-lala/ Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες αυτή τη συγκλονιστική συνέντευξη. Θα μπορούσε να είναι ένα thread μόνη της. More is more. Yngwie Malmsteen
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 θα μας στοιχειώνει για πάντα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Guru Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Μία μικρή παρένθεση, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι και οι νέοι. Ο Βαγγέλης κάποια στιγμή είχε συνεργασία και με τον Jon Anderson (των YES), με τον οποίο εκτός των άλλων είχε κάνει και ένα άλμπουμ με τίτλο The Friends of Mr Cairo. Στο συγκεκριμένο άλμπουμ υπήρχε και ένα τραγούδι με τίτλο State of Independence. Στο συγγεκριμένο κομμάτι ο Βαγγέλης είχε γράψει την μουσική και ο Jon Anderson τους στίχους. Αργότερα, η Donna Summer σε δικό της άλμπουμ, συμπεριλαμβάνει το συγκεκριμένο κομμάτι. Παραγωγός είναι ο Quincy Jones και ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στα φωνητικά (backing vocals) είναι οι: James Ingram Kenny Loggins Stevie Wonder Dianna Ross Lionel Richie Michael Jackson Dionne Warwick Στην συγκεκριμένη παραγωγή, ο Quincy Jones χρησιμοποίησε κάποιους μουσικούς, μεταξύ των οποίων οι Steve Porcaro και David Paich (των Toto) και τον Greg Phillinganes. Αργότερα κάποιους από τους μουσικούς ο Quincy Jones τους χρησιμοποίησε και στο άλμπουμ Thriller του Michael Jackson. Εκτός από ορισμένους μουσικούς οι περισσότεροι τραγουδιστές χρησιμοποιήθηκαν και στο We Are The World. 2
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Μία μικρή παρένθεση, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι και οι νέοι. Ο Βαγγέλης κάποια στιγμή είχε συνεργασία και με τον Jon Anderson (των YES), με τον οποίο εκτός των άλλων είχε κάνει και ένα άλμπουμ με τίτλο The Friends of Mr Cairo. Στο συγκεκριμένο άλμπουμ υπήρχε και ένα τραγούδι με τίτλο State of Independence. το βάλαμε πιό πάνω αν θυμάμαι καλά με σήμα το μπιφτέκι
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Guru Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε το βάλαμε πιό πάνω αν θυμάμαι καλά Συγγνώμη δεν το πρόσεξα. Αν είναι έτσι τότε να το διαγράψει κάποιος mod.
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Μανώλης Χναράκης είπε Συγγνώμη δεν το πρόσεξα. Αν είναι έτσι τότε να το διαγράψει κάποιος mod. όχι βέβαια. Εγώ δεν είχα βάλει τις πρόσθετες πληροφορίες. Που κάποιος θα πρέπει να το μυριστεί να ψάξει στην wiki. Μια χαρά είναι. με σήμα το μπιφτέκι
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, dimsonic είπε το βάλαμε πιό πάνω αν θυμάμαι καλά Ναι αλλά, με την ανάρτηση του Μανώλη φαίνεται η αλυσιδωτή αντίδραση που αναπτύχθηκε ύστερα απο την αρχική ιδέα του Βαγγέλη και αποδεικνύεται το πώς επηρρέαζε τα τεκταινόμενα.. μην το σβήσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση